Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut la mormântul Fănicăi, soția lui Florin Salam? Fratele femeii a postat în mediul online

Ce a apărut la mormântul Fănicăi, soția lui Florin Salam? Fratele femeii a postat în mediul online

Mormântul soției lui Florin Salam, Fănica Stoian, este tot mai trist, în ultimii ani. Au trecut 11 ani și jumătate de când Fănica s-a stins din viață, iar florile de pe locul ei de veci s-au rărit. Totodată, pe mormânt a mai apărut o cruce.

Ce a apărut la mormântul Fănicăi, soția lui Florin Salam

Fănica Stoian, soția lui Florin Salam, s-a stins în urmă cu 11 ani și jumătate. Iar dacă înainte mormântul ei era plin de flori, acestea s-au mai rărit. De altfel, pe locul de veci al Fănicăi a mai apărut o cruce, informează wowbiz.ro.

Florin Albu, fratele Fănicăi a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la mormântul surorii sale și astfel, a fost observată a doua cruce. Crucea ar fi a bunicii Fănicăi care a decedat în urmă cu ceva timp, iar familia a luat decizia de a o îngropa lângă nepoata sa.

A cui este crucea care a apărut pe mormântul Fănicăi Salam? Locul de veci al ”prințesei” Ștefania, tot mai sărac în flori și lumânări - WOWBiz

Foto: Facebook

La Berceni 2, acolo unde se află Fănica, este înmormântat și fratele lui Florin Salam care a murit, în această vară, de coronavirus. Între timp, rudele Fănicăi l-ar acuza pe Florin Salam că nu a mai vizitat demult mormântul soției sale, deși nu stă departe.

Fănica Stoian a murit pe 2 aprilie, 2009 din cauza hepatitei C. Ea avea 27 de ani și dispărut din această lume la doi ani după ce s-a căsătorit cu cântărețul de manele. Înainte de a muri, Fănica i-a adus pe lume doi copii lui Florin Salam: Bety și Dani. Cu o zi înainte de a fi condusă pe ultimul drum, Fănica fost coafată, aranjată asemeni unei prințese după cum a vrut artistul.

”Avea un chip perfect. M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere sa pot face asta. În momentul în care am ajuns şi m-am uitat la ea, a început să zâmbească. Toată lumea a văzut asta, nu doar eu”, a declarat Luciana, coafeza celor doi soți.

Florin Salam, acuzat de violență

Cu toate că a iubit-o, familia Fănicăi îl acuză de violență pe Florin Salam. ”El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia! Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-va și faceți-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept”, au declarat mama și fratele Fănicăi, pentru un post de televiziune.

Atunci când a auzit acuzațiile aduse de mama și fratele Fănicăi, Florin Salam s-a înfuriat

”Florin Salam a luat foc când a văzut interviul cu cei doi. Era foarte supărat că se spun asemenea lucruri despre el și că cineva ar putea sugera că Fănica nu a fost în inima lui tot timpul. Zicea de mama Fănicăi și de fratele ei ”Cred că uită cam repede tot ce am făcut pentru ei și pentru soția mea”. Dar, până la urmă, deși a vrut să îi sune, a renunțat, și-a dat seama că, de fapt, ei fac scandal din alte interese, nu pentru a face dreptate”,   a povestit un apropiat al lui Florin Salam.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: