Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Liviu Dragnea, în fața instanței în dosarul TelDrum. Noi dezvăluiri

Fiul lui Liviu Dragnea, în fața instanței în dosarul TelDrum. Noi dezvăluiri

Valentin Dragnea

Valentin Dragnea va veni pe 30 septembri în fața instanței, însoţit de poliţişti judiciari.

Explicații în dosarul TelDrum

Fiul lui Liviu Dragnea urma să dea explicaţii miercuri în dosarul în care Petre Pitiş, director general al Tel Drum, Nedea Florea, director adjunct, şi Mircea Vişan, angajat al firmei, sunt judecaţi în dosarul în care sunt acuzaţi de obţinere pe nedrept de fonduri europene, scrie Adevarul.ro.

În rechizitoriu, procurorii DNA precizează că firma Tel Drum şi reprezentanţii acesteia au obţinut ilegal o rambursare de 1 milion de euro.

La termenul de miercuri au fost audiaţi mai mulţi angajaţi ai Tel Drum. În instanţă, au fost întrebaţi despre un loc care, în interceptările anchetatorilor, este numit „La Barieră”. Acolo, Tel Drum deţine un imobil, în care, uneori, se întălnesc directorii societăţii, notează Adevărul.

Casiera Tel Drum a afirmat că ştie despre locul numit „la barieră”, însă nu ar putea spune unde este pentru că ea îşi desfăşoară activitatea la sediul principal al firmei.

„La barieră” apare în interceptările din dosarul Tel Drum

Locul numit „La barieră” apare în interceptări realizate de anchetatori ca fiind un loc de întâlnire. Conform Adevărul, este vorba de o fostă vilă de protocol a PCR Teleorman, aflată pe strada Viilor din Alexandria, unde se ajunge trecând de o barieră. Mai mult, imobilul este ascuns de o livadă şi nu este vizibil din strada principală.

„Ion Florian: Alo!

Neda Florea: Ce faci, Fănică? Pe unde eşti?

Ion Florian: Aştept să iasă soarele.

Neda Florea: He, he, eşti în Turnu?

Ion Florian: Da.

Neda Florea: Vino, vino un pic până aicea la şefu’.

Ion Florian: La barieră?

Etichete: