Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Ștefan Bănică surprins în preajma unei domnișoare misterioase. Tânăra îi aduce zâmbetul pe buze lui Radu

Fiul lui Ștefan Bănică surprins în preajma unei domnișoare misterioase. Tânăra îi aduce zâmbetul pe buze lui Radu

GALERIE FOTO (2)

Fiul lui Ștefan Bănică Junior este de o frumusețe răpitoare și acum de când este un bărbat în toată firea, fetele roiesc în jurul lui ca albinele după miere. Radu Ștefan Bănică a moștenit trăsăturile de la tatăl său, care a fost și încă este unul dintre cei mai frumoși și curtați bărbați din România. Fiul său Radu se pare că nu a moștenit doar frumusețea, ci și talentul lui Ștefan Bănică Junior.

Radu Ștefan Bănică suprins în compania unei fete misterioase

Fiul lui Ștefan Bănică Junior a fost suprins de o echipă de paparazzi în preajma unei tinere domnișoare. Aceasta pare să-l binedispună pe Radu, deoarece tot timpul petrecut cu ea, el a stat cu zâmbetul pe buze.

Cei doi se aflau în Capitală, în fața unui fost restaurant și se pare că îl așteptau pe alt domn să discute cu el. După câteva minute bune de discuții, Radu Ștefan Bănică și domnișoara misterioasă s-au urmat în mașina lui și au plecat. Din fotografii pare că cei doi ar cam fi mai mult decât prieteni, dar fiul lui Ștefan Bănică Junior preferă să îți țină iubitele cât se poate de ascunse, drept pentru care nu prea face declarații pe marginea acestui subiect.

sursa: paparazzi spynews

Ce spune Radu Ștefan Bănică despre tatăl său

Radu Ștefan Bănică este foarte mândru de tatăl său, persoana de la care a oșteit talentul nemărginit. Acesta a afirmat în trecut că este mândră să poarte acest nume și de fiecare dată când îl vede pe tatăl său pe scenă îl trec fiorii fiindcă este un moment foarte emoționant pentru el.

Nu m-a deranjat și nici n-o să mă deranjeze vreodată. E o mândrie și o responsabilitate să port acest nume. Îmi amintesc când am fost pentru prima oară pe scena Sălii Palatului, în 2012, alături de tatăl meu, la concertul său de Crăciun. Nu am conștientizat emoțiile până nu m-am văzut față în față cu publicul. Primul instinct a fost să plâng, dar mi-am revenit imediat, știind că am de dus un lucru la capăt.„, a marturisit Radu Ștefan Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: