Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Mirelei Vaida a văzut momentul în care mama sa a fost atacată. Cum a reacționat Vladimir

Fiul Mirelei Vaida a văzut momentul în care mama sa a fost atacată. Cum a reacționat Vladimir

Fiul Mirelei Vaida a văzut momentul în care mama sa a fost atacată în direct

Fiul Mirelei Vaida a văzut momentul în care mama sa a fost atacată în direct. Mirela Vaida a trăit un adevărat șoc după ce a fost atacată în direct, de o femeie care a intrat dezbrăcată în platoul emisiunii Acces Direct. Prezentatoarea tv a declarat că fiul său, Vladimir a văzut momentul în care aceasta a fost atacată. Cum a reacționat băiatul?

Fiul Mirelei Vaida a văzut momentul în care mama sa a fost atacată în direct. Cum a reacționat Vladimir

Fiul Mirelei Vaida a văzut momentul în care mama sa a fost atacată în direct. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a trăit momente de groază în ediția de vineri, după ce a fost atacată cu o piatră, în direct, de către o femeie care a intrat în platou complet dezbrăcată. Speriată, Mirela Vaida s-a apărat la limită, în momentul în care agresoarea a aruncat cu piatra în ea, fiind total confuză de cele întâmplate. În ediția de luni, prezentatoarea tv a izbucnit în lacrimi menționând că retrăiește acele momente îngrozitoare. De asemenea, aceasta a declarat că fiul său cel mic, Vladimir, a fost în fața televizorului în momentul în care mama sa a fost atacată de o femeie necunoscută.

Mirela Vaida a apărut emisiunea sa pe care o prezintă de mulți ani, alături de colegul său Adi Velea care a ajutat-o să modereze show-ul tv, având în vedere că vedeta tv nu și-a revenit complet din șoc. Aceasta a povestit că fiul său cel mic a reacționat și l-a întrebat pe tatăl său de ce mama lui nu a fugit mult mai repede din fața agresoarei. Mai mult, vedeta tv i-a spus fiului său că a fost o simplă joacă pentru a nu-l afecta imaginile pe care le-a văzut. ”Băiețelul meu Vladimir era la televizor în acel moment l-a întrebat pe tati…mami da de ce n-ai fugit din fața femeii aleia care era dezbracată, de ce n-ai fugit când a vrut să te rănească. I-am spus ca a fost o joacă, doar ne-am jucat puțin”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Decizia luată de Mirela Vaida

Discursul Mirelei Vaida de vineri seara, din cadrul emisiunii Acces Direct, a fost întrerupt brusc după ce o femeie complet dezbrăcată a atacat-o pe moderatoarea tv. Femeia a intrat în platou având în mână o piatră și urlând către Mirela Vaida că îi datoarează o sumă de bani. Speriată, Mirela a încercată să-și revină și să ducă la bun sfârșit emisiunea. „Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. După cum vedeți, avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbracată fix in momentul în care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine şi țipa: «Să îmi dai banii». M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este aceasă doamnă. Am chemat politia, am luat un calciu să pot să mă calmez şi sunt în şoc realmete. Îmi este frică pentru viaţa mea„, mărturisea Mirela Vaida imediat după producerea nefericitului eveniment.

Agresoare se află în prezent internată la Spitalul de Psihiatrie “Alexandru Obregia” din București. Cu toate astea, autoritățile au aflat că femeia are 40 de ani și că este din Iași. Îngrozită de acest eveniment, Mirela Vaida a apelat la lege pentru a-și face dreptate și pentru a-și proteja familia. Vedeta tv a mers luni la secția de poliție pentru a depune plângere împotriva agresoarei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: