Redactia.ro
Home » Știri » Florentin Pandele spune despre soția sa că e o „găină care face patru ouă pe zi”. Atac lansat către PSD

Florentin Pandele spune despre soția sa că e o „găină care face patru ouă pe zi”. Atac lansat către PSD

Pandele

Florentin Pandele, reales primar în Voluntar, iese la atac după ce soția sa nu a câștigat și la aceste alegeri locale, fotoliul de la Primăria Capitalei.  Acesta  spune că PSD a sabotat-o pe Firea, cea pe care o consideră o găină care face patru ouă pe zi, dar pe care PSD nu a mai hrănit-o, informează gândul.ro. 

Florentin Pandele spune lucrurilor pe nume

Într-o intervenție la Antena 3, Florentin Pandele a spus că sunt trei motive pentru care Gabriela Firea a pierdut mandatul de primar, informează gândul.ro El îl acuză pe Florin Cîțu, ministrul Finanțelor că nu a acordat un buget suficient pentru sarcinile Primăriei. Totodată, îl face vinovat și pe Robert Negoiță. Pandele consideră că acesta a s-a retras din PSD pentru că nu  a putut să candideze la Primăria Capitalei.

„Spunea Rareș Bogdan că apa caldă este la Guvern. (…)

Ați văzut motanii ăia în desenele animate care și-au tocit ghearele? Eu mi-am tocit nervii în această campanie.

Au fost trei cauze pentru care Gabi a pierdut aceste alegeri:

După părerea mea, vinovatul principal este ministrul Finanțelor, nu-i mai spun numele că nu are rost. El i-a ciuntit bugetul la Capitală și spunea că are un miliard, de fapt ea avea 700 de milioane.

I-au lipit eticheta asta de Firea a lui Pandele, dar știți că pe Gabriela Firea nu o pot ghidona eu. Să vedem cu ce oameni vine Plicușor, pardon, Nicușor Dan, chiar vreau să văd cu ce fel de oameni vine el la Primăria Capitalei.

A doua cauză a fost lovitura dată de un fost coechipier, care putea să rămână și Victor Ponta nu a fost străin de acest lucru. Robert Negoiță își dorește să câștige Primăria Capitalei orice ar fi și văzând că nu poate să candideze din partea PSD, atunci i-a înfipt cuțitul în spate Gabrielei Firea”, a adăugat Florentin Pandele.

Pandele acuză PSD că nu a investit în campania de primar a Gabrielei Firea 

Soțul fostului primar al Capitalei este de părere că PSD nu a alocat suficienți bani în campania pentru alegerile locale, pentru Gabriela Firea. Mai mult, el acuză că social-democrații au crezut-o ”o găină care face 4 ouă pe zi” și ”nu i-au mai dat de mâncare”.

”A treia mare lovitură primită de Gabi la aceste alegeri a fost muntele de bani aruncați în campanie. Au zis despre noi că avem bani, că dăm bani. Domnule, au aruncat atât de mulți bani în campania asta, primul ministru i-a făcut campanie, miniștrii i-au făcut campanie, au oprit apa caldă și oamenii au crezut (…) 

PSD-ul are în curte o găină care face 4 ouă pe zi și știți ce a făcut PSD-ul? Nu i-a mai dat de mâncare! Stați că vin alegerile parlamentare, să vedeți cum se pune PSD-ul cu grăunțe pe găină. Să treacă alegerile parlamentare și să vedeți cum se vor pune ei să taie găina”, a mai spus Pandele.

Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale 2020 cu 37,98%, în fața lui Nicușor Dan, care a obținut 42,76% .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: