Redactia.ro
Home » Monden » Florin Pastramă a înșelat-o pe Brigitte cu o prietenă de-ale ei? Bărbatul a recunoscut tot

Florin Pastramă a înșelat-o pe Brigitte cu o prietenă de-ale ei? Bărbatul a recunoscut tot

Florin Pastramă a înșelat-o pe Brigitte cu o prietenă de-ale ei? Bărbatul a recunoscut tot

Florin Pastramă a înșelat-o pe Brigitte cu o prietenă de-ale ei? După mult timp, acesta s-a decis să-i spună adevărul soției sale. Afaceristul a negat totul până acum. 

Florin Pastramă a înșelat-o pe Brigitte cu o prietenă de-ale ei?

Florin Pastramă a avut un moment de sinceritate absolută și i-a recunoscut lui Brigitte că a avut o relație cu o actuală prietenă de-a ei. Se pare că soțul brunetei s-a iubit cu o prietenă de-a ei, înainte să o cunoască, dar nu a recunoscut acest lucru până acum.

Florin Pastramă, împreună cu fratele său, au decis că trebuie să-i spună adevărul lui Brigitte. Fosta soție a lui Năstase a fost șocată să afle că persoana pe care o considera prietena ei, a trădat-o. Motivul pentru care Florin a decis să-i spună acum adevărul este faptul că fosta lui iubită încearcă să îi despartă prin acest secret.

”Cozette a avut o relație cu Florin”, i-a dezvăluit fratele lui Florin Pastramă brunetei, potrivit spynews.ro.

Brigitte a fost șocată să audă aceste lucruri și a cerut mai multe explicații, iar atunci afaceristul a început să spună tot adevărul și să dea mai multe detalii. Se pare că această fostă iubită ar fi, de fapt, motivul certurilor dintre cei doi, dar bruneta nu a știut niciodată ce s-a întâmplat între soțul ei și presupusa prietenă.

Am făcut niște afaceri cu Roxana, prietena ei. După ce m-am despărțit de Cami, când eram în suferință, ea a fost lângă mine. Timp de doi ani de zile nu am avut nimic cu ea și după aia a trebuit să mergem în Dubai și…”, i-a explicat Florin soției lui.

Raluca Podea îl acuză pe Florin Pastramă că ar înșela-o pe Brigitte

Raluca Podea a susținut că nu are ca scop prelungirea conflictului cu familia Pastramă, ba chiar ar vrea să-l stopeze, folosindu-se de lege. Aceasta a depus mai multe plângeri penale pe numele celor doi și cere daune morale în valoare de peste un milion de euro, reprezentând contravaloarea mai multor contracte pe care le-ar fi pierdut din cauza scandalurilor în care a fost implicată.

Mai mult, Raluca Podea a afirmat că Florin Pastramă continuă să o caute, deși relația dintre ei s-a încheiat de mult. Aceasta nu a oferit prea multe detalii despre presupusa infidelitate a lui Florin, dar infirmă orice zvon despre posibilitatea ca ea să dorească să-l recucerească pe bărbat.

”Nu există așa ceva în viața asta. Eu am relația mea de prietenie cu fratele și cu cumnata lui, înainte să îl cunosc pe acest domn. Nu vreau să vorbesc de câte ori încearcă să mă sune Florin când pleacă de acasă. Nu știu de ce încearcă să mă sune. Nu vreau să le vorbesc rău pentru că aș putea. Eu sunt un om credincios și vreau să ies din acest scandal. Ne vedem în judecată. Nu am ce să discut cu ei. Le-am cerut daune de o sută de mii de euro. Aș vrea să îi văd muncind în folosul comunității. Le-am facut plângere, pentru amenințare, pentru mai multe capete de acuzare. Așa că să plătească!”, a completat Raluca Podea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: