Redactia.ro
Home » Monden » Florin Pastramă nu mai vrea să se întoarcă acasă! Cum a reacționat mama acestuia

Florin Pastramă nu mai vrea să se întoarcă acasă! Cum a reacționat mama acestuia

Florin Pastramă si Brigitte

Florin Pastramă a plecat de acasă, iar veste a ajuns și la urechile mamei sale! Cum a reacționat mama afaceristului!

Florin Pastramă nu mai vrea să se întoarcă acasă

Florin Pastramă și-a făcut bagajele și s-a întors în casa părintească pentru a-și rezolva problemele financiare ale familiei, lucru care a dărâmat-o pe Brigitte. Însă, soțul ei a fost ferm pe poziții și s-a instalat repede în casa în care a trăit 40 de ani.

Imediat ce a ajuns acasă, Florin a pus mâna pe telefon și și-a sunat mama aflată în spital pentru a o anunța că la întoarcerea acasă vor da nas în nas, devenind, din nou, vecini pentru o perioadă de timp. i-a povestit mamei sale întreaga poveste cu banii care l-au făcut să se separe de partenera sa, cel puțin pentru o perioadă. La auzul noutăților, cea care i-a dat viață vedetei s-a arătat de-a dreptul mirată de cele întâmplate, dar și-a susținut fiul în demersul mutării și a deslușirii evenimentelor financiare legate de familia lor.

”Nu știu de ce i-a oprit banii, pentru că creditul e din anul 2008, nu e de acum”, a spus mama lui Florin Pastramă imediat ce acesta i-a mărturisit că s-a reîntors în casa părintească pentru o perioadă.

După convorbirea cu cea care i-a dat viață, Florin Pastramă a fost sincer și a recunoscut că, deși el a luat decizia de a-și pune relația pe pauză, chiar și așa îi duce dorul soției sale, dar nu vrea sub nicio formă să se întoarcă acasă. Cel puțin, această decizie rămâne valabilă până când problema banilor va fi rezolvată.

”Mi-e dor de Brigitte, dar nu vreau să mă întorc înapoi, mai important e să-mi rezolv problema”, a ținut să precizeze Florin Pastramă.

Mama lui Florin Pastramă a făcut infarct

Viața lui Florin Pastramă este tot mai zbuciumată, în ultima vreme. Soțul lui Brigitte a trecut prin momente de spaimă cu ceva timp în urmă. Mama lui a făcut infarct chiar de ziua ei de naștere. Între timp, mama lui Florin Pastramă și-a revenit și starea ei este una bună acum. Totodată, Florin Pastramă a ținut să-i ureze cele mai frumose urări, în mod public celei care i-a dat naștere.

”La muți ani binecuvântați!!!Te iubim mult de tot !!!🙏🏻❤️❤️❤️”, a scris Florin Pastramă pe Instagram, unde a atașat și câteva fotografii în care apare alături de mama sa.

Florin Pastramă și soția lui Brigitte au momente de tensiune în cuplu, în ultimul timp. La un moment dat el a fost acuzat de violență. Acesta ar fi bătut-o în public pe Brigitte. Ea pare că a uitat momentul și l-a iertat.

”Poate vă întrebați ce facem noi aici. Au venit la masă, dar nu cu mâna goală. Drăguțul meu cumnat mi-a adus tot felul de pzoe. De la Florin am primit un buchet cu 101 trandafiri. Și pentru că toate cărțile s-au dat pe față o să mâncăm liniștiți și sperăm că ne lasă și lumea în pace”, sunt spusele lui Brigitte de pe Instagram.

Aceste declarații ale lui Brigitte vin după ce tot ea spunea că ar vrea o pauză de la relație. ”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun. Îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a precizat Brigitte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: