Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Florin Pastramă a făcut infarct! Informații de ultimă oră

Mama lui Florin Pastramă a făcut infarct! Informații de ultimă oră

GALERIE FOTO (3)

Florin Pastramă a trecut prin momente cumplite, luni seară. Mama sa a făcut infarct chiar de ziua ei de naștere. Florin Pastramă a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Mama lui Florin Pastramă a făcut infarct

Viața lui Florin Pastramă este tot mai zbuciumată, în ultima vreme. Soțul lui Brigitte a trecut prin momente de spaimă, luni seară. Mama lui a făcut infarct chiar de ziua ei de naștere, informează Spynews.

Între timp, mama lui Florin Pastramă și-a revenit și starea ei este una bună acum. Totodată, Florin Pastramă a ținut să-i ureze cele mai frumose urări, în mod public celei care i-a dat naștere. ”La muți ani binecuvântați!!!Te iubim mult de tot !!!🙏🏻❤️❤️❤️”, a scris Florin Pastramă pe Instagram, unde a atașat și câteva fotografii în care apare alături de mama sa.

Florin Pastramă, neînțelegeri cu Brigitte Sfăt

Florin Pastramă și soția lui Brigitte au momente de tensiune în cuplu, în ultimul timp. La un moment dat el a fost acuzat de violență. Acesta ar fi bătut-o în public pe Brigitte. Ea pare că a uitat momentul și l-a iertat.

”Poate vă întrebați ce facem noi aici. Au venit la masă, dar nu cu mâna goală. Drăguțul meu cumnat mi-a adus tot felul de pzoe. De la Florin am primit un buchet cu 101 trandafiri. Și pentru că toate cărțile s-au dat pe față o să mâncăm liniștiți și sperăm că ne lasă și lumea în pace”, sunt spusele lui Brigitte de pe Instagram.

Aceste declarații ale lui Brigitte vin după ce tot ea spunea că ar vrea o pauză de la relație. ”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun. Îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a precizat Brigitte.

Fiul lui Brigitte nu i-a luat apărarea mamei sale atunci când a fost agresată. Dimpotrivă, el consideră că mama sa a fost vinovată de bătaia pe care a primit-o, într-o parcare, deoarece este tipul de femeie care provoacă.

”Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, i-ar fi mărturisit Robert, fiul lui Brigitte, unui apropiat.

Între timp, Brigitte Pastrama a mai decurs la acte de caritate. A decis să își doneze o parte din haine.

”Cred că a venit ziua în care trebuie să fac ceva și o parte din ele nu vreau să le mai folosesc! În plus, am multe haine pe care nu le mai folosesc de ani buni și cred că ar fi mai bine să le dau. M-am gândit la un exemplu, pe care una dintre vedetele noastre l-a dat și este un exemplu pozitiv! Adică Oana Zăvoranu, care a făcut același lucru, doar că, din câte știu, lumea s-a adunat atunci în fața locului unde ea a decis să dea foarte multe haine!”, a spus Brigitte Pastramă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: