Redactia.ro
Home » Știri » Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

Florin Piersic a trecut în ultimele zile prin clipe grele. Actorul se confruntă cu probleme de sănătate, care l-au trimis de urgență la spital. Se pare că acesta are dureri la un picior.

Florin Piersic a ajuns de urgenţă la o clinică din Bucureşti. Se pare că actorul se deplasa greu şi ar fi acuzat dureri la piciorul drept. Florin Piersic, însoţit de Rodica, mâna lui dreaptă, au ajuns la o clinică privată pentru a face investigaţii suplimentare în legătură cu starea de sănătate a actorului.

Acesta a așteptat în mașină să-i vină rândul. Actorul a refuzat să aștepte pe holurile spitalului ca să nu cumva fie recunoscut. Medicul i-a telefonat artitustuiu ca să-l anunțe că poate veni, iar acesta a intrat direct în cabinet.

Se pare că marele actor nu dorește să se afle că are probleme de sănătate.

Femeia care l-a însoțit pe Florin Piersic le-ar fi spus celor de la clinica privată că „nu trebuie să răsufle nimic în presă” şi că, „dacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie”.

Când a plecat de la spital, actorul avea mai multe documente medicale şi un plic în care se afla, probabil, o radiografie.

Marele actor doreşte să-şi păstreze imaginea de bărbat puternic. El niciodată nu a dorit să vorbească despre problemele de sănătate cu care s-a mai confruntat câteodată.

Anul trecut, invitat într-o emisiune tv, Florin Piersic a declarat că este dezamăgit de faptul că oamenii caută întâi veștile rele despre marii oameni de cultură.

„De ce caută lumea tot timpul ca artiștii ăștia care au fost și care au făcut ceva pentru publicul pe care-l iubim, îl adorăm, de ce vor tot timpul să-l omoare, să afle o veste proastă despre el? Că ăla-i bolnav, că ăla-i în spital…pentru ce? Mi se spune: «Chiar iei un pumn de medicamente?» Eu, medicamente nu iau niciodată. Aș spune eu ce iau, dar mai bine să nu știe doamnele…Sunt sănătos și din cauza asta mă indispune când aud că altcineva e bolnav sau a murit…”, a mărturisit Florin Piersic.

Florin Piersic, în vârstă de 83 de ani este o stea a filmului românesc. De-a lungul carierei sale a dat viață unui număr impresionat de personaje și a câștigat numeroase premii, pentru performanțele sale actoricești.

Încă din copilarie, Florin Piersic a iubit actoria.

În clasa a V-a, în anul (1967), a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice”.

La 30 mai 2002 a fost decorat cu Ordinul naţional Steaua României în grad de Cavaler, alături de alţi actori, „pentru prestigioasa cariera artistică şi talentul deosebit prin care au dat viaţă personajelor interpretate în filme, dar şi pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.

Citește și: Informații cu privire la starea de sănătate a lui Florin Piersic

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: