Redactia.ro
Home » Monden » Florin Ristei a făcut o glumă nesărată la adresa Ramonei Olaru! Cum a reacționat asistenta TV

Florin Ristei a făcut o glumă nesărată la adresa Ramonei Olaru! Cum a reacționat asistenta TV

Florin Ristei a făcut o glumă nesărată la adresa Ramonei Olaru! Cum a reacționat asistenta TV

Florin Ristei a făcut o glumă nesărată la adresa colegei lui din emisiune. Ramona Olaru nu s-a lăsat intimidată de gluma cântărețui și i-a dat repică imediat. 

Florin Ristei a făcut o glumă nesărată la adresa Ramonei Olaru

Florin Ristei s-a alăturat emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Danii” în urmă cu câteva luni, fiind responsabil de interviurile cu artiștii care vin să cânte în cadrul matinalului. Discuțiile din timpul emisiunii derapează uneori, iar atât aceștia ajung să facă glume între ei și să se ironizeze în direct.

Așa s-a întâmplat și în timpul ultimei ediții, când s-a vorbit despre curajul de a face activități care fac ca adrealina să curgă prin vene și inima să bată cu putere. Ramona Olaru a spart gheața, după ce a dezvăluit în fața colegilor dar și a telespectatorilor ce visează ea să facă. Asistenta TV și-ar dori să se plimbe cu balonul în jurul lumii sau să piloteze un avion, atenție, fără a lua cursuri de zbor înainte.

Dezvăluirile au continuat, astfel că Răzvan Simion a declarat că el nu e chiar atât de curajos precum colega lui Ramona, însă ar vrea să zboare de pe o stâncă. Blondina l-a îndemnat pe prezentatorul TV să zboare împreună cu parașuta, iar la auzul acestei replici, Florin Ristei nu s-a mai putut abține și a făcut o glumă, care, însă, a fost rapid tăiată de Ramona Olaru.

Florin Ristei i-a spus atunci lui Răzvan că dacă va accepta să facă asta împreună cu Ramona, însemnă ca va sări cu două parașute și nu cu una. Asistenta TV i-a tăiat-o imediat.

Ramona Olaru: Eu aș face multe lucruri nebunești. Aș pleca cu balonul, dar nu așa să văd cum e aerul sus, să mă duc în jurul lumii. Aș mai și pilota un avion, dar fără să știu să o fac. Da, aș face toate astea.

Răzvan Simion: Mie mi-e rău de înălțime, dar tot aș face lucruri nebunești, cum ar fi să zbor cu ceva de pe o stâncă.

Ramona: Te iau cu mine cu parașuta atunci.

Florin Ristei: Înseamnă că o să zbori cu două, Răzvane.

Ramona: Ah, Florine, de asta nu are ursul coadă. Mă iei cu glumele tale.

Răzvan Simion: Da, acum să trecem la reporterul nostru.

Ramona Olaru, enervată din cauza restricțiilor de circulație

Ramona Olaru duce dorul perioadelor când nu existau nici restricții și nici coronavirus! Frumoasa asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a enervat la culme seara trecută și le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că își dorește să poată sta afară, la o terasă, cât de mult dorește.

Ramona Olaru a răbufnit pe rețelele de socializare și a mărturisit că seara trecută s-a grăbit cât de mult a putut pentru a ajunge acasă în timp util, fără a depăși ora 22.00. Vedeta s-a simțit ca într-o adevărată cursă contra cronometru. Blondina a precizat cât de mult și-ar dori să se întoarcă la viața normală, când se bucura de timpul petrecut cu prietenii în oraș, fără a „alerga ca nebunii în trafic să ajungă acasă”.

”Momentul ăla când alergi ca nebunul în trafic la ora 9 jumate să nu cumva să te prindă miliția la ora 10. Ce vremuri trăim? Ce naiba, România? Vreau să putem să ieșim liniștiți să stăm să bem un vin”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: