Redactia.ro
Home » Monden » Florin Zamfirescu, imagini inedite alături de noua parteneră a fiului său, Diana Roman. Vlad Zamfirescu a divorțat de soția sa

Florin Zamfirescu, imagini inedite alături de noua parteneră a fiului său, Diana Roman. Vlad Zamfirescu a divorțat de soția sa

GALERIE FOTO (6) Florin Zamfirescu, imagini inedite alături de noua parteneră a fiului său, Diana Roman

Florin Zamfirescu, imagini inedite alături de noua parteneră a fiului său, Diana Roman. Actorul Vlad Zamfirescu s-a despărțit de soția sa după 21 de ani de căsnicie. Cel care a lua decizia să divorțeze ar fi fost chiar fiul actorului Florin Zamfirescu. În prezent, Vlad are o relație de dragoste cu o colegă de teatru, Diana Roman.

Florin Zamfirescu, imagini inedite alături de noua parteneră a fiului său, Diana Roman. Vlad Zamfirescu a divorțat de soția sa

Vlad Zamfirescu, fiul lui Florin Zamfirescu a divorțat de soția sa după 21 de ani de căsnicie și 26 de ani de relație. Mihaela și Vlad Zamfirescu ar fi semnat actele de divorț cu câteva luni în urmă, iar actorul s-a mutat de acasă. Aceștia au împreună doi copii, Matei și Ștefan. După divorțul de soția sa, Vlad Zamfirescu, directorul Teatrului Bulandra, s-a cuplat cu actrița Diana Roman. Cei doi au fost colegi de scenă, iar acum formează un cuplu.

Cu toate astea, se pare că actrița a fost primită cu brațele deschise de familia actorului. Recent, Dana a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de tatăl lui Vlad, actorul Florin Zamfirescu. În imagine, cei doi apar zâmbind, în timp ce actorul o ține de mână pe iubita fiului său. Actrița în vârstă de 30 de ani este una dintre cele mai apreciate și frumoase actrițe din România.

Vlad Zamfirescu a moștenit talentul tatălui său, iar la 9 an a făcut parte dintr-o trupă de pantomimă. Actorul a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale’ din București. Vlad Zamfirescu a apărut în numeroase producții cinematografice, printre care „Stare de fapt’, „Aleodor, Împărat’, „Orient Express’ și „Italiencele’. De asemenea, Vlad a jucat și în telenovelele românești „Inimă de Țigan’, „În derivă’ și „Doctori de Mame’.

În vârstă de 48 de ani, Vald Zamfirescu se declară un tată mîndru. Cei doi băieți ai săi i-au moștenit talentul actoricesc și își doresc să îi calce pe urme. „Mă înțeleg foarte bine cu ei; Nu-i împing neapărat spre meseria asta (n.r. – de actor), au dat casting și au fost aleși; am văzut că pe platou s-au descurcat destul de bine, erau, cumva, în elementul lor. Le-a plăcut, să vedem ce-or face pe viitor. Nu vreau să-i împing, neapărat, pe drumul asta! (…)Îmi place să cred că suntem foarte buni prieteni și încerc să comunic, să vorbim, să-mi spună ofurile lor…”, a declarat Vlad Zamifirescu la Kanald.

Cine este Diana Roman

Vlad Zamfirescu formează un cuplu cu actrița Diana Roman. Actorul a divorțat de soția sa și se pare că s-a îndrăgostit de colega sa de teatru. Cei doi au decis să își trăiască iubirea, iar acum sunt împreună. Diana Roman a fost aleasă să joace în cele mai bune piese de teatru Nottara, iar Vlad o promovează pe frumoasa actriță.

În ultima perioadă, cei doi au mers împreună la diverse evenimente și s-ar fi mutat împreună în casa actriței. Diana Roman este fiica cunoscutului regizor de teatru Adrian Roman. Acesta a luat-o pe fiica sa printre actori încă de la vârsta de cinci ani, iar acum Diana a devenit una dintre cele mai apreciate actrite de la noi. Deși este o diferenta de 18 ani între ei, Vlad Zamfirescu și Diana Roman trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: