Redactia.ro
Home » Știri » Focar de infecție la un azil de bătrâni din Brașov. 27 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus

Focar de infecție la un azil de bătrâni din Brașov. 27 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus

GALERIE FOTO (2) Centru

27 de bătrâni de la azilul din Sânpetru, județul Brașov au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. 23 dintre acestea sunt persoane în vârstă internate la cămin. Persoanele infectate sunt izolate la un etaj special al căminului.

Focar de infecție la un azil din Brașov. 27 de persoane au fost infectate cu COVID-19

Conform Digi24, în căminul de bătrâni din Sânpetru, județul Brașov au fost diagnosticate 27 de persoane infectate cu coronavirus. Trei dintre acestea sunt angajați ai centrului, iar restul sunt persoane în vârstă internate la azil.

Autoritățile au luat în cel mai scurt timp măsurile speciale și au izolat toate persoanele infectate la un etaj special al centrului.

Potrivit autorităților, trei dintre pacienții infectați cu noul coronavirus se află în stare gravă din cauza problemelor grave de sănătate de care aceștia suferă. Ulterior, cei trei pacienți au fost transferate la Spitalul de Neurologie din Brașov.

La sfârșitul săptămânii trecute o infirmieră și un pacient au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, iar conducerea spitalului au decis testarea a 124 de persoane.

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru a declarat în urmă cu câteva zile că starea de alertă ar putea fi prelungită după 15 iunie, dacă bilanțul îmbolnăvirilor va continua să crească.

Focar de infecție la o fabrică din Pașcani

26 de angajați ai unei fabrici de prelucrare a oțelului din Pașcani au fost diagnosticate sâmbătă cu COVID-19.

La fabrică fusese inițial confirmate doar patru czuri, iar secția a fost închisă și persoanele infectate au fost internate la spitalul din Iași.

În urma unei anchete epidemiologice a Direcției de Sănătate Publică Iași, au fost depistați 22 de angajați cu noul coronavirus.

DSP Iaşi a dispus întreruperea activităţii la o secţie din cadrul unei fabrici private din judeţul Iaşi.(….) Practic, în momentul de faţă sunt în total 26 de persoane confirmate pozitiv. Măsura de întreupere a activităţii a fost luată pentru 14 zile, perioadă în care angajaţii acestei secţii vor fi izolaţi la domicliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: