Redactia.ro
Home » Monden » Fosta iubită a lui Ion Dolănescu, mama lui Dragoş Dolănescu, o face PRAF pe Maria Ciobanu: „O femeie rea”

Fosta iubită a lui Ion Dolănescu, mama lui Dragoş Dolănescu, o face PRAF pe Maria Ciobanu: „O femeie rea”

Ionuț Dolănescu, decizie drastică din cauza coronavirusului.

Ion Dolănescu, unul dintre cei mai mari interpreţi pe care i-a avut ţara noastră, a lăsat în urma lui o avere considerabilă, dar şi multe resentimente între rudele lui. Cearta pe moştenirea marelui artist a scos la suprafaţă conflictul mocnit.

Margarita Valenciano, femeia cu care s-a iubit Ion Dolănescu în anii ’70 şi care i l-a dăruit cântăreţului pe Dragoş, a ieşit cu acuze grave la adresa taberei adverse, formată din Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu.

Crede că Maria Ciobanu a fost „o femeie rea”

Ion Dolănescu s-a iubit cu multe femei de-a lungul vremii, dar 3 dintre ele au fost cele pe care le-a iubit cel mai mult: Iustina Băluțeanu, Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, o studentă originară din Costa Rica. Cea din urmă spune că n-a fost niciodată acceptată cu adevărat.

Maria Ciobanu a venit la mine la cămin cu Nicoleta Zaharia, prietena cântăreței Georgeta Anghel, să îl cunoască pe Dragoș după nașterea lui. A spus că seamănă cu Ion… I-a lăsat bani.

Cred că Dragoș avea o lună sau era înainte ca el să împlinească o lună de zile. Mi se pare că de atunci ne-am mai văzut o dată, cu Ciobanca, dar nu sunt sigură. Femeie rea.

Ce interes avea? Dragoș era copia lui Ion, atât la fizic, cât și la suflet. Fiul ei seamănă cu ea. Acest tip, dacă se consideră frate cu Dragoș, de ce are atâta ură față de el?”, a spus Margarita Valenciano.

Băieţii s-au certat pe avere

Ion Dolănescu s-a stins din viață în anul 2009, la vârsta de 65 de ani și a fost înmormântată la cimitirul Belu din Capitală.

Artistul are un băiat din relația cu Maria Ciobanu, pe Ionuț Dolănescu. Și din relația cu Margarita Valenciano are un copil, pe Dragoș Dolănescu. Mulți ani de zile, cei doi frați au fost în scandal, mai ales pentru averea tatălui lor.

Etichete: