Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Augustin Viziru o ironizează pe Bianca Drăgușanu: ”Peștele este nelipsit din stilul ei de viață”

Fosta soție a lui Augustin Viziru o ironizează pe Bianca Drăgușanu: ”Peștele este nelipsit din stilul ei de viață”

Fosta soție a lui Augustin Viziru o ironizează pe Bianca Drăgușanu

Fosta soție a lui Augustin Viziru a ironizat-o dur pe Bianca Drăgușanu și pe fostul ei soț. Aceasta a fpcut referire la relația dintrea ea și Alex Bodi după ce afaceristul a fost arestat.

Fosta soție a lui Augustin Viziru o ironizează pe Bianca Drăgușanu

Oana Mareș a postat un mesaj foarte răutăcios pe contul ei de socializare, în care critică relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Aceasta s-a legat de ultimul eveniment din familia lor, mai exact arestarea lui Alex Bodi pentru proxenetism.

Vedeta i-a adus acuzații indirecte fostei soții a lui Alex Bodi și a explicat că trebuie să se facă o curățenie generală în țara asta, scrie cancan.ro.

“Vă spun, Bianca ne-a tot dat semnale că peștele este nelipsit din stilul ei de viață sănătos, da’ noi nimic! Să fie cât mai proaspăt, chiar dacă-ţi mai dă o coadă peste ochi, dar face bine la siluetă! Râdem, glumim, dar este important de urmărit rezultatul operațiunii Ziua Z. Este îmbucurătoare și de-a dreptul dătătoare de speranță intenția de a „face curățenie” în țara asta.”a scris ea.

Dar asta nu a fost tot! Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru a precizat că autoritățile trebuie să ia măsuri drastice împotriva acestor infractori și să ajungă până la marile capete ale rețelei.

”Totuși, dacă după operațiune, nu se strâng suficiente dovezi și nu se fac dosare beton, să pice capi de rețele, nu locotenei și loverboys pansați , e fix nimic. Dacă nu se ajunge unde trebuie, înseamnă că informația descinderilor a ajuns demult unde trebuie și vor face pușcărie tot mâna dreaptă, mâna stângă…că abia așteaptă altele, la rând, să crească.”, a mai spus vedeta.

Ce a declarat Bianca Drăgușanu despre arestarea fostului soț

După ce Alex Bodi a fost arestat, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu știa despre acest lucru, fiind plecată din țară, însă speră că totul va fi bine. Vedeta regretă ce i s-a întâmplat fostului ei soț, chiar dacă cei doi sunt acum în plin scandal. Ea îl cunoaște mai bine, astfel că răspunsul ei a fost unul cât se poate de sincer, și acelă că îl consideră nevinovat pe Alex Bodi. De asemenea, vedeta a declarat că ”va ieși ok din situația asta, cum a ieși de fiecare dată”.

”Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare data din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură ca va fi bine. Atat am de declarat”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Alex Bodi a fost arestat pentru proxenetism

Reamintim că afaceristul Alex Bodi a fost săltat de către mascați din propria locuință, fiind suspect de proxenetism. După 24 de ore petrecute sub arest preventiv la sediul IPJ Dolj, acesta a așteptat răspunsul judecătorilor, care au decis că va fi arestat pentru 29 de zile.

Polițiștii și ofițerii DIICOT au efectuat percheziții în imobilul din Voluntari în care locuiește Bodi. Scopul descinderii a fost căutarea dovezilor pentru dosarul deschis pe numele afaceristului.

,,(1) Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Proxenetismul (1) Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: