Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Reghe a făcut declarații despre Anamaria Prodan. „Are un tupeu incredibil”

Fosta soție a lui Reghe a făcut declarații despre Anamaria Prodan. „Are un tupeu incredibil”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt la momentul actual cel mai exploziv subiect din presă din cauza zvonurilor apărute despre divorț. Nu mulți știu că Laurențiu Reghecampf a mai fost căsători înainte de a forma un cuplu cu impresara. Fosta sa soție a făcut declarații despre actuala doamnă Reghecampf.

Mariana Pfeiffer, fost soție a lui Reghe, dezvăluiri despre Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer este fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat 13 ani și în urma căreia s-au născut doi copii. Cei doi au împreună un băiat superb pe nume Luca, dar au avut și o fetiță care s-a stins din viață. Mariana Pfeiffer este o prezență discretă și nu a ieșit mai deloc public pentru a vorbi despre fostul soț, dar recent, fosta doamnă Reghecampf a făcut declarații la adresa Anamariei Prodan.

Mariana Pfeiffer a mărturisit că Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de ea printr-un apel telefonic. Ea a povestit că nici nu apucase să se mute din casa în care a trăit cu Reghe timp de 13 ani, că sexy impresara deja venea la ea în casă, ba mai mult s-a și oferit să o ajute să își mute mobila. Ea a mai precizat că motivul invocat de Laurențiu Reghecampf pentru a divorța ar fi fost faptul că sexy impresara rămăsese însărcinată.

Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată. „, au fost declarațiile Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Ce a spus Anamaria Prodan despre fosta căsnicie a lui Reghe

Anamaria Prodan a vorbit într-un interviu despre fosta soție a lui Reghe și despre divorțul prin care acesta a trecut. Ea a mărturisit că Reghe și Mariana nu mai aveau legături de mulți ani în momentul în care aceștia au divorțat.

Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai aveau nicio treabă. Eu eram divorțată. Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod… Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este.Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost ‘Da’ răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale.„, a povestit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: