Redactia.ro
Home » Monden » Fostui soț al Stelei Popescu, revoltat pe fiica artistei! Ce îi reproșează Dan Puican: ”I-a lăsat avere”

Fostui soț al Stelei Popescu, revoltat pe fiica artistei! Ce îi reproșează Dan Puican: ”I-a lăsat avere”

GALERIE FOTO (2) Fostui soț al Stelei Popescu, revoltat pe fiica artistei! Ce îi reproșează Dan Puican: ”I-a lăsat avere”

Fostul soț al regretatei Stela Popescu este foarte revoltat pe fiica actriței! Potrivit bărbatului, de patru ani de când a murit soția lui, moștenitoarea sa nu s-a îngrijit deloc de mormântul celei care a crescut-o. 

Fostui soț al Stelei Popescu, revoltat pe fiica artistei

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la venerabila vârstă de 81 de ani. Actrița a adus zâmbetele pe buze tuturor românilor timp de peste 50 de ani de carieră în lumea teatrului. Acum, se împlinesc patru ani de la moartea celebrei actrițe Stela Popescu, iar conflictele încă există în familia acesteia. Fostul soț al regretatei artiste este revoltat pe fiica adoptivă a acesteia, pentru că până acum nu s-a îngrijit deloc de mormântul celei care a crescut-o și care i-a lăsat în grijă toată agoniseala ei de o viață.

Mai mult, fostul partener al vedetei teatrului românesc susține că banii lăsați de Stela Popescu i-au luat mințile Doinei Maximilian. Dan Puican susține că este dezamăgit de comportamentul pe care Doina îl are la aproape patru ani de la dispariția părintelui său, mai ales că aceasta nu s-ar îngriji deloc de mormântul mamei sale, florile fiindu-i aduse de către fani, iar toate acestea s-ar întâmpla după ce ar fi intrat în posesia averii Stelei Popescu.

Din spusele lui Dan Puican, fiica Stelei Popescu ar fi moștenit un cont de 300.000 de euro, un bloc cu trei etaje în Capitală estimat la cel puțin 500.000 de euro, o vilă în Crevedia, de 220.000 de euro, o altă locuiță la mare, în stațiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, și încă un imobil în București, estimat la 250.000 de euro. Mai mult, Stela Popescu ar fi deținut și un apartament pe Calea Moșilor, o casă pe Thomas Masaryk , dar și câteva parcele de teren.

Stela Popescu a adoptat-o pe Doina Maximilian în timpul mariajului său cu regizorul Puiu Maximilian. La acea vreme, Doina avea 15 ani, fiind fiica cumnatului său

”N-am vrut copii, dar a apărut Doiniţa şi ne-am lipit de ea. Este o fată cuminte, interesantă şi inteligentă, mânca-o-ar mama“, după cum spunea regretata artistă.

Cum arată fiica Stelei Popescu

Stela Popescu a fost una dintre cele mai îndrăgite și iubite actrițe din România. Aceasta a jucat în numeroase filme și seriale și a știut întotdeauna să intre în pielea fiecărui personaj pe care urma să îl joace. Din păcate, actrița s-a stins din viață în 2017, la vârsta de 81 de ani după ce a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever.

Aceasta a decedat în locuința sa din București, fiind găsită de către fiica ei, Doina. Autoritățile au dechis un dosar de moarte suspectă, pentru a afla în ce circumstanțe s-a produs decesul actriței.

Fostui soț al Stelei Popescu, revoltat pe fiica artistei! Ce îi reproșează Dan Puican: ”I-a lăsat avere”

Deși multă lume o cunoștea pe Stela Popescu, puțini sunt cei care știau că aceasta avea o fiică adoptivă, pe nume Doina. Stela Popescu declara la un moment dat că ea și soțul său nu și-au dorit copii, motiv pentru care aceasta a decis să o adopte pe fiica fratelui fostului soț, Puiu Maximilian.

Doina, în vârstă de 66 de ani nepoata lui Puiu Maximilian a ajuns în România la vârsta de 15 ani, după ce a trăit ani buni împreună cu mama sa în Cehoslovacia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: