Redactia.ro
Home » Știri » Fostul jucător NBA, Adreian Payne, împușcat mortal în Orlando 

Fostul jucător NBA, Adreian Payne, împușcat mortal în Orlando 

Fostul jucător din NBA Adreian Payne a fost împușcat mortal în Orlando, potrivit autorităților din Florida, relatează CNN.

Adreian Payne, împușcat mortal în Orlando

Polițiștii de la biroul șerifului din comitatul Orange au răspuns la un schimb de focuri de armă, luni, imediat după ora 1:00, ora estului, unde l-au găsit pe Payne, în vârstă de 31 de ani, împușcat.

Atacatorul, care a fost identificat ulterior de poliție ca fiind Lawrence Dority, a rămas la fața locului și a fost transportat la sediul Biroului șerifului din comitatul Orange, unde a fost interogat de detectivii de la Omucideri.

Atacatorul a fost arestat de către autorități 

Dority, atacatorul a fost arestat în baza unui mandat de arestare pentru crimă de gradul întâi și a fost transportat la închisoarea din Orange County, potrivit comunicatului. Nu este clar dacă acesta are un avocat înregistrat în acest moment, iar motivul împușcăturilor nu este cunoscut.

 Adreian Payne, fost jucător NBA

Potrivit aceleași surse, Payne s-a remarcat jucând patru sezoane pe postul de centru pentru Michigan State Spartans, unde echipa sa a câștigat de două ori campionatul Conferinței Big Ten.

El a fost recrutat în prima rundă a draftului NBA din 2014 de către Atlanta Hawks și a jucat patru sezoane în NBA la Hawks, Minnesota Timberwolves și Orlando Magic.

Acesta a continuat să joace la nivel internațional, inclusiv în China, Grecia, Franța, Turcia și Lituania, potrivit unui comunicat de presă al programului de baschet masculin al statului Michigan.

Vestea tragică a îndurerat lumea baschetului  

„Sunt în stare de șoc la vestea tragică a morții lui Adreian Payne”, a declarat antrenorul echipei de baschet masculin Michigan State, Tom Izzo, într-un comunicat. „Rugăciunile noastre sunt alături de familia sa, de colegii de echipă și de cei dragi”, a adăugat el.

„Adreian a fost iubit de coechipierii și antrenorii săi, care i-au respectat dezvoltarea ca jucător și persoană. El a venit la Michigan State cu o tonă de talent brut și a muncit pentru a-și atinge obiectivul de a deveni un jucător NBA.

Izzo a adăugat că Payne va fi ținut minte de fanii Spartans pentru „inima sa bună” și pentru prietenia sa cu Lacey Holsworth, o fetiță de opt ani care a fost bolnavă de neuroblastom în 2012, înainte de a muri în 2014.

„Astăzi este o zi dificilă și tristă pentru familia baschetului Spartan. După absolvire, Adreian s-a întors cu regularitate la East Lansing”, a adăugat Izzo.

„Făcând acest lucru, el a dezvoltat și consolidat relațiile cu jucători din toate epocile. Am auzit de la mulți dintre acești jucători astăzi, fiecare dintre ei trăind o durere sufletească și fiecare având o amintire plăcută despre Adreian”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: