Redactia.ro
Home » Sport » Fostul șef al Formulei 1, declarații șocante! “Oamenii negri sunt mai rasiști decât oamenii albi”

Fostul șef al Formulei 1, declarații șocante! “Oamenii negri sunt mai rasiști decât oamenii albi”

Formula 1, Bernie Ecclestone, Lewis Hamilton

Bernie Ecclestone, fostul boss al Formulei 1 a pus lumea pe jar, după declarațiile făcute la CNN. Omul de afaceri spune că tot ce a declarat se bazează pe ceea ce a văzut de-a lungul anilor.

Declarațiile făcute de Ecclestone au făcut înconjorul lumii și au fost preluate de toată mass-media.

”În multe cazuri, oamenii negri sunt mai rasiști decât oamenii albi. Oamenii gândesc la fel. Negrii spun la fel despre albi”, a spus Ecclestone.

În orașul Bristol, manifestanții solidari cu mișcarea Black Lives Matter au vandalizată statuia lui Edward Colston, fost negustori de sclavi. Ecclestone spune că acest tip de acțiune este complet inutilă.

“Este stupid să faci așa ceva. Acele statui trebuie să fie lăsate unde sunt. Copiii ar trebui să învețe la școală despre lucrurile astea. Aceștia trebuie să se uite la aceste statui să știe despre ce este vorba, să știe ce a fost greșit atunci și ce nu”, a mai declarat Ecclestone.

Mesajul lui Ecclestone pentru Hamilton

Campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton este unul dintre susținătorii mișcării Black Lives Matter. În urmă cu câteva zile, britanicul a povestit un episod care l-a marcat. S-a întâmplat în 2008, în Spania. Mai multe persoane s-au vopsit în negru și au purtat tricouri cu motto-ul, ”Familia Hamilton”. Ecclestone a avut un mesaj pentru britanic.

”Sunt surprins că ești preocupat. Sunt foarte nefericit dacă i-ai luat în serios. Nu am crezut niciodată că o vei face. Nu credeam că vei fi afectat”.

După interviul acordat de Ecclestone, șefii din Formula 1 au remis rapid un comunicat.

“Suntem în total dezacord cu comentariile lui Bernie Ecclestone care nu au legătură cu Formula 1. Domnul Ecclestone nu a mai jucat niciun rol în Formula 1 de când a părăsit organizația noastră în 2017, titlul său de președinte Emerit fiind onorific și a expirat în ianuarie 2020”, se arată în comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: