Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalist ajuns la spital! I-a explodat o petardă în mână

Fotbalist ajuns la spital! I-a explodat o petardă în mână

accident petarde, Fatih Terim, Galatasaray, Omar Elabdellaoui

Un accident stupid l-a trimis pe Omar Elabdellaoui la spital în noaptea dintre ani. O petardă i-a explodat în mână. Jucătorul celor de la Galatasaray va mai rămâne internat în spital.

Fotbalistul celor de la Galatasaray este internat în spital. Are arsuri la față și i-au fost afectați și ochii.

„Jucătorului nostru Omar Elabdellaoui, cel care a ajuns la Liv Hospital, după ce a suferit un accident acasă, seara, i s-au acordat primele îngrijiri. Jucătorul nostru are arsuri la faţă şi în urma unor investigaţii amănunţite se va stabili în ce măsură sunt afectaţi şi ochii. Fotbalistul nostru este conştient şi viaţa sa nu este în pericol”, a fost comunicatul clubului din Istanbul.

Unul dintre medici spune că norvegianul are probleme mai mari la un ochi.

“Am acordat primul ajutor. Situaţia lui de acum este mai bună decât ieri. Este sub tratament. Va fi necesară încă o intervenţie. Mâine (n.r. sâmbătă) vom evalua situaţia şi vom lua o decizie cu privire la cum trebuie să acţionăm. Astăzi i-am făcut toate analizele. Pot spune că este mai bine decât ieri. Are un ochi mai afectat decât celălalt”, a declarat medicul Vedat Kaya celor de la cotidianul Milliye.

Fatih Terim l-a vizitat pe Omar Elabdellaoui

Antrenorul Faith Terim a mers la spital să-l vadă pe Omar Elabdellaoui.

„Omar este un om foarte valoros pentru noi, atât pe teren cât şi în afara terenului. Am vorbit cu el, i-am înpărtăşit sentimentele şi gândurile mele. Ne-am emoţionat amândoi. De aceea am ieşit. Vom face tot ce putem pentru el. I-am spus să se lupte, că poate învinge. Este mai bine faţă de ieri sau aşa vrem noi să îl vedem. Nu este uşor. Sperăm că lucrurile se vor desfăşura bine pentru el. Însă nu este uşor ce a trăit. Are nevoie de rugăciunile tuturor iubitorilor fotbalului. Este un mare nenoroc pentru el şi pentru familia lui, dar vom ţine piept acestor întâmplări în viaţă. Nu privim altfel lucrurile. Nu este nevoie să fie văzută astfel o întâmplare venită după ce a vrut să îşi facă fericiţi copiii. Sper să se facă bine repede”, a declarat Terim, potrivit celor de la ntvspor.net.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: