Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalistul Cristi Manea a devenit tătic! Prima poză cu fetița

Fotbalistul Cristi Manea a devenit tătic! Prima poză cu fetița

Cristi Manea tătic, Irina Deaconescu, CFR Cluj,

Cristi Manea are un motiv de bucurie. Fundașul CFR-ului și iubita sa, vloggerita Irina Deaconescu au devenit părinții unei fetițe. Fotbalistul a fost învoit de antrenorul Dan Petrescu pentru meciul cu FC Botoșani, câștigat de CFR Cluj, scor 2-1.

Anunțul a fost făcut chiar de fotbalist pe contul său de instagram. Numele ales de cei doi fericiți părinți pentru micuță este Victoria.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hello Internet! It’s me Victoria 🤍

O postare distribuită de Irina Deaconescu (@irinassw) pe

„Buna, prieteni! Eu sunt Victoria!” a scris fotbalistul clujenilor în dreprul fotografiei pe care a postat-o.

Cei doi au ținut sarcina ascunsă o perioadă. Irina Deaconescu a fost cea care a făcut anunțul după un timp într-un vlog pe Youtube.

Cristi și Irina se iubesc de un an de zile

Cristi Manea și Irina Deaconescu au o relație din vara anului trecut. În luna august a acestui an cei doi îndrăgostiți și-au anunțat logodna. Evenimentul a avut loc pe litoral și a fost prezent și viitorul naș, George Țucudean. Apoi, logodna a fost sărbătorită la un restaurant.

Cum își caracterizează Irina iubitul

Cristi și Irina au acordat un interviu pentru pagina de facebook a celor de la CFR Cluj, în care vloggerița a vorbit despre iubitul său.

“Cristi este o persoană foarte amuzantă, el are foarte mult haz, dar în momentul în care i se aprinde o cameră în fața lui, i se pierde tot farmecul, nu știu, nu mai e aceeași persoană. Mi se pare că are trac de cameră. De-aia nu am făcut niciun vlog până acum împreună, pentru că nu îl pot arăta lumii așa cum e el. E sec în fața camerei. Eu dacă aș juca fotbal… nu am niciun talent, sunt zero. Mi se pare uimitor ce pot face oamenii ăștia cu picioarele lor”, a comentat Irina Deaconescu.

Irina Deaconescu este una dintre cele mai influente vloggerițe. Are peste 500,000 de subscribers pe Youtube și aproape 800,000 de fani pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: