Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalistul Gabi Enache, bun de plată! Cum a ajuns în această situație

Fotbalistul Gabi Enache, bun de plată! Cum a ajuns în această situație

Gabi Enache, pensie alimentară, executare silită

Gabi Enache nu se gândea că va ajunge în această situație. Fotbalistul plătește scump după ce a divorțat de prima soție, Mădălina. Instanța a decis ca acesta trebuie să-i achite fostei neveste 110.000 de lei, pensie alimentară, sau îi va bloca toate conturile.

Gabi Enache are probleme în plan sportive, cât și în familie. Fotbalistul este rezervă de lux la FCSB în ultima perioadă ceea ce nu poate decât să-l nemulțumească. Acum a mai primit o lovitură. Trebuie să achite urgent 110.000 de lei fostei sale soții, suma reprezentând pensia alimentară din perioada 2017 – 2018. Gabi Enache și Mădălina au împreună o fetiță. Enache are un salariu de 10.000 de euro, iar instanța a decis că acesta trebuie să achite în următorii 13 ani, lunar, o optime din venit. În cazul în care fotbalistul nu va plăti suma restantă de aproximativ 22.000 de mii de euro instanța a dispus executarea silită. După divorțul de Mădălina, Gabi Enache s-a recăsătorit în 2017 cu Lena, un fost model Playboy și împreună au un băiețel. Lena mai are și o fată, din căsătoria anterioară.

Scandal la divorț

În urmă cu trei ani a fost un adevărat scandal. Atunci, Enache a decis să-și părăsească soția pentru amanta însărcinată. Cei doi au fost căsătoriți doar 3 ani, după alți doi de relație. Nași le-au fost Nicoleta și Ioan Niculae (patronul de la Astra Giurgiu).
„El a fost prins de paparazzi că mergea din cantonament la Lena. Se întâmpla la începutul lui ianuarie. Eu atunci am băgat divorț”, spunea Mădălina la vremea respectivă.

Gabi Enache face tușa

Fotbalistul a fost adus la FCSB în luna septembrie, când echipa era în criză. Antrenorul nu mai avea pe cine să trimită în teren foarte mulți jucători fiind infectați cu coronavirus. Atunci Gigi Becali a decis să apeleze la Enache, fostul său jucător. Acesta mai fusese la FCSB din 2016, până în 2018. A fost cumpărat de la Astra pentru 500.000 de euro, apoi Becali a renunțat la el gratis. A fost adus înapoi în septembrie pentru meciul cu Slovan Liberec, în care a fost integralist. Apoi a mai fost introdus doar o singură dată în meciul cu Poli Iași. De atunci nu a mai fost folosit niciun minut. În anul 2018, când a plecat de la FCSB, Enache s-a transferat la fosta campioană a Rusiei, Rubin Kazan. După 5 meciuri, rușii nu l-au mai dorit pe român. Nici la următoarea echipă nu a avut noroc. După 4 meciuri jucate la Partizan Belgrad a fost dat afară. A fost obligat să revină în România, unde a jucat pentru Dunărea Galați. A jucat apoi la Astra. A prins din nou un contract în străinătate la Kazahstan, dar nici acolo nu a stat mult. În septembrie când Becali a decis să-l aducă înapoi, fotbalistul era liber de contract.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: