Redactia.ro
Home » Știri » FOTO A fost înmormântat unul dintre muncitorii uciși de Gheorghe Moroșan

FOTO A fost înmormântat unul dintre muncitorii uciși de Gheorghe Moroșan

GALERIE FOTO (3) muncitor ucis de Gheorghe Morosan

Silviu Iștoan, unul dintre cei doi muncitori uciși de criminalul din Onești, a fost vineri, înmormântat. L-au condus pe ultimul drum familia, rudele, dar și toți cei care l-au cunoscut. Tânărul în vârstă de 36 de ani era orfan de mamă și a fost crescut de tată, alături de fratele său.

A fost înmormântat unul dintre muncitorii uciși de Gheorghe Moroșan

Silviu Iștoan, unul dintre cei doi muncitori uciși de Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, a fost înmormântat vineri. Trupul său neînsuflețit a fost depus la Capela de la Biserica “Sf. Nicolae” din centrul orașului. Tânărul de 36 de ani era orfan de mamă și a fost doar de tată, alături de fratele său. Lucra de mai mult timp, ca electrician, la combinatul din localitate.

Din imagini reiese că a fost condus pe ultimul drum în jur de 100 de persoane. Au fost prezente și forțele de ordine pentru a se asigura că toate regulile anti-Covid sunt respectate.

Urme de gloanțe pe trupul lui Silviu Iștoan

Pe trupul lui Silviu Iștoan au fost descoperite și urme de șase gloanțe, semn că l-au atins aomenii legii atunci când l-au împușcate pe Gheorghe Moroșan. Fratele acestuia a fost informat că Silviu avea coronavirus.

”Erau urme ca de la un pistol cu gloanțe de cauciuc. Imediat după ce am aflat că Silviu ar fi putut fi împușcat, la o jumătate de oră, am primit telefon de la servicii funerare, care mi-au spus că are COVID și că l-au sigilat”, spune fratele victimei.

Primele imagini din apartamentul groazei din Oneşti. În mijlocul casei se vede o imensă baltă de sânge

Faptul că au fost găsite urme de gloanțe a fost confirmat și de ministrul MAI, Lucian Bode.

”Jurnalist: Se văd șase urme de gloanțe de cauciuc!

Lucian Bode: Raportul final va prezenta în detaliu inclusiv ceea ce dumneavoastră ați întrebat, și anume cum s-a intervenit, cum s-a folosti muniția letală, cum s-a folosit muniția neletală, câte focuri au fost trase, toate aceste detalii vor fi trecute în raportul final. Știu, în acest moment, cum s-a folosit muniția și în ce condiții au ajuns acele gloanțe neletale în corpul victimei”, a declarat Ministrul de Interne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: