Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cosmin Seleși, în perioada studenției. Fanii prezentatorului au rămas uluiți

FOTO Cosmin Seleși, în perioada studenției. Fanii prezentatorului au rămas uluiți

Prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, și-a surprins fanii, pe Instagram, cu o poză de când era student la UNATC. Diferența dintre Cosmin Seleși de atunci și cel de acum, este colosală.

Cosmin Seleși, în perioada studenției. Fanii prezentatorului au rămas uluiți

Cosmin Seleși a postat pe Instagram de Ziua Dorului, care a fost vicneri, o poză din perioada când era student la Actorie. Cosmin Seleși părea un student rebel pe atunci, cu căști pe cap și plete. Prezentatorul de la ”Te cunosc de undeva” își amintește cu nostalgie de acele vremuri.

cosmin selesi cu par cand era student

Cosmin Seleși spune că îi este dor de facultate și de colegii și profesorii cu care a studiat. Își aduce aminte și de cum se bucura de acele timpuri.

”Azi e ziua dorului, azi îmi este dor de facultate, de studenție, de colegii mei, de chefurile din cămin, de petrecerile din sălile de curs după ce terminam repetițiile la regie, de Mama Olga Tudorache, de Adrian Pintea și acum îl am in fata ochilor cum venea machiat de la filmare și eu eram fascinat, de Madame Berlogea, de toți profesorii mei care mi-au îndrumat pașii spre scena! Mi-e dor de primul spectacol de la Studioul Casandra! De Nea Florel…. Mi-e dor ! Tare dor de voi toți! 🥺 @vasiliu_laura @mimibranescu @ilincaatanasiu @florianghimpu Daniel Popa, Leonid Doni, Mike Gheorghiu, George Francu, Mihaela Bețiu, Lucian Ghimiși, Dalina Ionescu, Angela Munteanu, Marcel Balan, Florin Zaharia, ei sunt colegii mei , clasa Prof. Olga Tudorache, an absolvire 2000 @unatc_ilcaragiale ”, a scris actorul în dreptul imaginii de pe Instagram.

Cum au reacționat fanii lui Cosmin Seleși la vederea fotografiei

De cum i-au văzut fotografia, fanii i-au comentat lui Cosmin Seleși:Smeagol din The Lord of the Rings :))/Of ! La toti ni dor ! 😍 Până și de pleata-n vânt / DJ ai vrut să fii cand erai mic!! 🙂 😂😂😂/Unde e macramaua..?😂😂😂/De Păr 😂😂😂😂/Foarte tare poza! Si vesta :)/Frumoase amintiri. Studenția rămâne pentru mulți un tărâm al nostalgiei și al tinereții”, sunt o parte dintre comentarii.

Cosmin Seleși, tată a doi copii

În urmă cu 12 ani, Cosmin Seleși  s-a căsătorit cu Irina, care i-a dăruit doi copii, un băiețel de 10 ani, Tudor, dar și o fetiță de 5 ani, Ilinca. Irina, soția actorului, este make-up artist în emisiunea de la Antena 1. În trecut, ea a mai lucrat pentru o companie aeriană.

Cosmin Seleși, prezentatorul Te cunosc de undeva, are o familie superbă! Cu cine seamănă cei doi copii | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: