Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Cum a fost reținută agresoarea Mirelei Vaida. Femeia a fost agresivă și cu medicii sosiți la fața locului

FOTO Cum a fost reținută agresoarea Mirelei Vaida. Femeia a fost agresivă și cu medicii sosiți la fața locului

Mirela Vaida, atacata de o femei dezbracata, in emisiune

Imediat după ce Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de către femeia dezbrăcată, la fața locului au sosit oamenii legii, dar și ambulanța. Agresoarea a fost reținută de polițiști și preluată și de medici pentru a i se acorda îngrijirile medicale speciale. Ea a fost agresivă chiar și cu cadrele medicale. Cel mai probabil a fost readusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, unde a mai fost internată.

FOTO Cum a fost reținută agresoarea Mirelei Vaida. Femeia a fost agresivă și cu medicii sosiți la fața locului

Au fost momente de panică, vineri seară, la Acces Direct! Imediat după ce Mirela Vaida a fost atacată, producătorii emisiunii au sunat la poliție. S-au deplasat la fața locului oamenii legii care au reținut-o pe agresoare De altfel, au sosit și medicii care au transportat-o cel mai probabil la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, unde a mai fost internată. Femeia a fost violentă și cu medicii, informează Spynews.

În imaginea de mai jos, femeia se află în ambulanță. Polițiștii au aflat că este din Iași și că în trecut, a stat internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București. Primele imagini cu femeia care a atacat-o cu un bolovan, în direct, pe Mirela Vaida | VIDEO | Antena 3

Iar în următoarea imagine, se vede cum agresoarea a fost reținută de polițiștii veniți la fața locului.

Mirela Vaida vrea să depună plângere la poliție

Femeia care a intrat dezbrăcată, nu se știe de ce, pe platourile de filmare îi spunea Mirelei Vaida să-i dea banii, în momentul atacului. Mirela Vaida nu știe despre ce vorbea aceasta, dar a precizat că primea mesaje cu amenințare cu moartea, de ceva vreme, de la o presupusă Magdalena Șerban, criminala de la metrou, pe Facebook și Youtube. Aceasta este în închisoare acum, dar prezentatoarea se teme că are acces la internet. În mesaje, Magdalena Șerban îi reproșează că  i-a afectat viața prin ceea ce i-a făcut la Acces Direct.

„Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune „vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor”.Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Vaida, după ce a fost la un pas de o tragedie.

Mai mulți anchetatori au sosit, vineri seară, la fața locului și au descoperit că agresoarea a intrat pe ușa laterală a televiziunii. Pe acolo intră de obicei ”aplaudacii” și locul nu este păzit de cineva anume. Totuși, există întrebarea de unde știa agresoarea de acel loc. În fața ușii laterale, s-a descoperit o sacoșă plină cu bolonavi și cu haine, ale femeii.

”Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”,a spus Mirela Vaida pentru Antena 3.

Mirela Vaida a fost preluată de soțul ei, acasă, după ceea ce i s-a întâmplat. Au fost conduși către mașină de către un agent de pază. Încă se fac cercetări în acest caz.

Femeia a fost „îndrumată” în platou?

Potrivit lui Sorin Ovidiu Bălan, atacatoarea Mirelei Vaida „a venit întâi în parcarea din spate, acolo unde este o rulotă părăsită”, s-a dezbrăcat complet de haine și a intrat pe o ușă nepăzită, ce dă direct în platou, „pe care o știm doar noi” și s-a uitat. Sorin Ovidiu Bălan a mai povestit că atacatoarea „s-a întors, s-a pitit după tomberoane, după care, când a auzit semnalul că a început emisiunea, a intrat și a dat cu piatra”. „Noroc ca nu a nimerit-o pe Mirela. Mai avea două pietre în sacoșa pe care a lăsat-o la îndemână.”, a mai spus Sorin Ovidiu Bălan pentru DC News.

Sorin Ovidiu Bălan este de părere că crede că femeia fie a mai fost în platou, fie cineva a îndrumat-o.
„După părerea mea, femeia n-avea cum să vina din Iași și să nimerească intrarea. Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o.”, a mai spus Sorin Ovidiu Bălan pentru DC News.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: