Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum arată Andra în costum de baie. Singurele fotografii cu artista de pe plajă

FOTO Cum arată Andra în costum de baie. Singurele fotografii cu artista de pe plajă

GALERIE FOTO (4) Andra, in costum de baie

Andra este una dintre cele mai bune voci din România și este foarte apreciată pentru talentul său. Milioane de români o adoră și îi ascultă melodiile cu drag. Totodată, Andra este foarte atentă cu imaginea ei și evită, de exemplu, să se pozeze în costum de baie. Cântăreața a explicat într-un interviu motivul, însă, paparazzi au surprins-o, la un moment dat, alături de Cătălin Măruță, pe plajă, chiar în costum de baie.

De ce nu se pozează Andra în costum de baie. Singurele fotografii cu artista, de pe plajă

Andra este fără doar și poate una dintre cele mai iubite artiste din România. Melodiile ei ajung la sufletele a milioane de oameni. Cu toate că este foarte cunoscută, puțini știu cum arată Andra în costum de baie, deoarece cântăreața evită să se pozeze astfel. Ea a explicat, la un moment dat motivul, însă paparazzi au câteva fotografii cu Andra, chiar în costum de baie, de pe plajă.

În urmă cu mulți ani, Andra spunea într-un interviu că nu are fotografii în costum de baie, din cauză că nu îi place să se pozeze astfel. Mai mult, Andra consideră acest lucru mult prea intim.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, a spus Andra într-un interviu.

În urmă cu aproape 14 ani, pe vremea când Andra era la începtul relației cu prezentatorul Cătălin Măruță, paparazzi  au suprins-o pe vedetă în costum de baie și cu niște forme de invidiat. Cei doi soți erau într-o escapadă la malul mării, s-au luat în brațe, s-au sărutat și se bucurau de moment.

Foto bzi.ro

De altfel, Andra mai apare în costum de baie într-unul din videoclipurile sale, de la începutul carierei muzicale.

Andra a avut coronavirus

De curând, familia Măruță s-a infectat cu coronavirus și a stat în izolare. Cătălin Măruță a trebuit să prezinte emisiunea de acasă. În urmă cu câteva zile, Andra a mărturisit că s-a vindecat de Covid care i-a afectat puțin vocea, informează elle.ro.

”Surprizele pentru voi mă entuziasmează cel mai mult! Abia aștept să vă spun ce proiect pregătesc! Vă pup!. Deocamdată sunt așa, pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispuse și mai cânt așa, în gând. Dar abia aștept să vă cânt, sunt nerăbdătoare să mă văd cu trupa, să cântăm, să vă spun ce am pe suflet, că am adunat foarte multă emoție pe care o să o pun în muzica mea”, a spus Andra, pe Instagram.

Image result for andra coronavirus

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: