Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Soția lui Dani Oțil, într-o ținută care a lăsat totul la vedere! Cum a putut să iasă pe stradă

FOTO Soția lui Dani Oțil, într-o ținută care a lăsat totul la vedere! Cum a putut să iasă pe stradă

La frumoasa vârstă de 29 de ani, Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil a surprins cu cea mai recentă apariție a sa Aceasta a purtat o ținută care a lăsat la propriu totul la vedere! Ținuta este compusă din două piese și are în picioare niște sandale cu toc care o fac extrem de sexy. Gabrielei nu i-a fost rușine să iasă așa îmbrăcată pe stradă .

Gabriela Prisăcariu, siluetă de invidiat

Gabriela Prisăcariu este fotomodel internațional și a câștigat inclusiv competiția lui Cătălin Botezatu, „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Aceasta este o fire dezinhibată și a devenit foarte plăcută de oameni odată ce a ajuns soția îndrăgitului prezentator Dani Oțil. Ea a născut în urmă cu aproximativ opt luni de zile primul lor copil, pe Tiago. Gabriela și-a revenit rapid la silueta ei de dinainte de a rămâne însărcinată și s-a mândrit cu prima ocazie, în diverse vacanțe sau la evenimente. 

Cum a putut să iasă îmbrăcată Gabriela Prisăcariu pe stradă

Soția lui Dani Oțil a îmbrăcat un costum de baie din două piese și a făcut o ședință foto nemaipomenit de sexy, chiar în mijlocul străzii. Aceasta a fost însoțită alături de Ramona Olaru de la „Neatza”. 

Gabriela s-a lăsat fotografiată în miezul zilei, în văzul tuturor. 

Aceasta a fost postat una dintre fotografii pe conturile sale personale de socializare și a atașat și o descriere:

„La furat de corcodușe”

Urmăritorii i-au remarcat postarea și au reacționat la secțiunea de comentarii:

„Hiena în acțiune. (…) Tu poți trage creanga cu piciorul. (…) Ești superbă! (…) Prea înaltă, prea slabă, prea slabă, prea slabă prea ca la țară…….(…) Anorexică la furat! (…) Tu ești frumoasă, dar în cazul asta nu îmi place cum îți stă cu acest slip înalt! Nu te avantajează…(…) Frumoasă”, sunt câteva dintre reacțiile urmăritorilor vedetei. Se știe că soția lui Dani Oțil activează și acum ca fotomodel, de multe ori a apărut în matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani” defilând în hainele diverșilor creatori de modă români.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: