Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Tânăra sexy de pe Instagramul lui chef Scărlătescu. Fanii au rămas șocați

FOTO Tânăra sexy de pe Instagramul lui chef Scărlătescu. Fanii au rămas șocați

Tânăra sexy de pe Instagramul lui chef Scărlătescu. Maestrul în bucătărie și-a surprins fanii de pe Instagram cu o postare. În aceasta apare o femeie frumoasă, în rochie albastră și care este extrem de seducătoare. Cine ar putea fi?

Tânăra sexy de pe Instagramul lui chef Scărlătescu. Fanii au rămas șocați

Tânăra sexy de pe Instagramul lui chef Scărlătescu. Maestrul bucătar este destul de discret atunci când vine vorba despre viața personală și și-a uimit fanii de pe Instagram cu o postare în care apare o tânără extrem de frumoasă și sexy, în același timp. Cine ar putea fi ?

Într-un Instastory, chef Scărlătescu a postat o imagine cu un tânără model, îmbrăcată într-o rochie albastră și care cel mai probabil concurează la un concurs de frumusețe. Juratul de la emisiunea culinară, ”Chefi la Cuțite”, de la  Antena 1, le-a cerut fanilor să o voteze pe aceasta.

 

Nu este disponibilă nicio descriere.

FOTO: Instagram

Cine este, de fapt, iubita lui Scărlătescu

Cu toate că nu-i place să-și expună viața personală la TV, paparazzi l-au mai surprins, de-a lungul timpului în preajma unor femei.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal.”, povestea Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Cu unele dintre acestea, a avut și relații lungi, bazate pe seriozitate. Cea mai lungă relație a sa a fost de cinci ani. De asemenea, chef Scărlătescu se declară ”veșnic îndrăgostit”.

”De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

În cele din urmă, potrivit Spynews , maestrul culinar și-a găsit jumătatea, din nou, dar nu s-a afișat, încă cu aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: