Redactia.ro
Home » Știri » Fotografii de la nunta fiicei lui Vladimir Putin. Cine este ginerele liderului de la Kremlin

Fotografii de la nunta fiicei lui Vladimir Putin. Cine este ginerele liderului de la Kremlin

Liderul Rusiei, Vladimir Putin, este foarte discret atunci când vine vorba despre viața sa personală. În ultima vreme, apar informații în presă despre existența a două fiice ale sale, despre care președintele rus evită să vorbească. Între timp, în spațiul public au apărut fotografii cu nunta uneia dintre fiicele lui Vladimir Putin.

Fotografii de la nunta fiicei lui Vladimir Putin

Vladimir Putin este unul dintre liderii lumii care își ține ascunsă viața personală de mass-media. Deși au apărut informații despre existența unor fiice ale sale, președintele Rusiei ocolește subiectul. Dar, între timp, în spațiul public au apărut unele fotografii de la nunta uneia dintre fiicele liderului de la Kremlin, Katerina Tikhonova, în vârstă de 34 de ani, arată o anchetă a iStories.

Potrivit Dailymail, ginerele lui Vladimir Putin, Kirill Shamalov, ar fi avut beneficii financiare odată ce s-a căsătorit cu fata președintelui Rusiei. Ginerele lui Puitin ar fi cumpărat o acțiune care valorează 380 milioane de dolari, într-o firmă petrochimică rusă, dar i-a fost redusă la 100 de dolari la câteva luni după ce s-a căsătorit cu fiica mai mică a liderului de la Kremlin, Katerina Tikhonova, în vârstă de 34 de ani, conform anchetei efectuate de iStories.

„Condițiile de cumpărare… nu diferă de condițiile de achiziție de către alți manageri”, ar fi declarat președintele companiei, Dmitry Konov. Mai mult,  iStories susține că alți manageri au plătit sume mult mai substanțiale pentru firma petrochimică.

Guvernul SUA l-a numit pe Shamalov drept ginerele lui Putin, dar și membru al „elitei miliardare” a țării.

„În termen de 18 luni, a achiziționat o mare parte din acțiunile Sibur, o companie din Rusia implicată în explorarea, producția, prelucrarea și rafinarea petrolului și gazelor”, a declarat Departamentul Trezoreriei din SUA.

”După ce a cumpărat mai multe acțiuni de la un alt asociat al lui Putin, Shamalov s-a alăturat rândurilor elitei miliardare din jurul lui Putin”, au mai spus oficialii americani.

Fotografia de mai jos ar fi din anul 2013. Însă, reprezentanții Kremlinului au declarat că investigațiile asupra familiei lui Putin sunt „minciuni care nu reușesc să-și atingă scopul.”

Raportul de anchetă realizat de iStories, mai spune că ginerele lui Vladimir Putin, Shamalov, odată ce ar fi cumpărat acțiunea peotrochimică rusă, ar fi reușit să ajungă cel mai tânăr miliardar din Rusia la doar 32 de ani. Fotografiile de la nunta fiicei lui Vladimir Putin ar fi fost făcute într-o ceremonie desfășurată sub securitate strictă, într-o stațiune de schi din Rusia.

Ancheta mai arată despre Katerina că ar fi fostă dansatoare „rock’n’roll”. Totodată, ar fi început să conducă o nouă inițiativă rusă de inteligență artificială.

Fiica lui Vladimir Putin a fost înșelată

În anul 2018, povestea de iubire dintre Kirill Shamalov și Katerina Tikhonova ar fi ajuns la final. Individul ar fi înșelat-o cu  Zhanna Volkova. Aceasta ar avea legături strânse cu Londra.

Vladimir Putin mai are o fiică

Președintele rus, Vladimir Putin a divorțat de soția sa Lyudmila în 2013, însă viața sa privată este cu greu menționată de majoritatea presei rusești, cu puține informații despre familia sa. Pe site-ul Kremlin se spune că Maria, fiica mai mare a lui Putin, s-a născut în 1985, iar Katerina în 1986.

”Am o viață privată în care nu permit interferențe. Trebuie respectat acest lucru”, ar fi declarat Vladimir Putin despre viața sa privată.

Aceste dezvăluiri  sunt făcute din partea presei independente din Rusia, dar și din partea opoziției din țară. Se spune că Putin ar fi avut și un iubit cu care are un copil. Copilul lor ar fi absolvent de liceu și are 17 ani. În schimb, purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a refuzat să comenteze dezvăluirile.

„Încă nu comentăm astfel de povești”, a spus Dmitri Peskov jurnaliștilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: