Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat! Vladimir Putin are o fiică secretă! Unde este ținută aceasta și cine o crește

S-a aflat! Vladimir Putin are o fiică secretă! Unde este ținută aceasta și cine o crește

Vladimir Putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, este foarte discret atunci când vine vorba de familia sa. Puțini știu că liderul de la Kremlin are o fiică pe care o ține ascunsă de ochii presei. Un site rus de investigații a aflat cine este fata acestuia.

Vladimir Putin are o fiică

Vladimir Putin, președintele Rusiei, este foarte discret atunci când vine vorba despre viața sa personală, dar mai ales atunci când este vorba despre familia sa. De curând, un site rusesc de investigații, Proekt citat de Moscow Times, a reușit să afle că liderul de la Kremlin are o fiică pe nume Yelizaveta Vladimirovna Krivonogik.

Potrivit site-ului de investigații,  Yelizaveta Vladimirovna Krivonogik are 17 ani și seamnă foarte mult cu Vladimir Putin.” Seamănă fenomenal cu președintele rus”, notează cei de la Proekt în baza unor fotografii pe care le-a obținut.

Conform unor programe de recunoaștere facială, fata de 17 ani și Vladimir Putin au o compatibilitate de 75%. ”Putem trage concluzia că ar putea fi înrudiți”, afirmă IT-istul Hassan Ugail, cel care a efectuat analiza.

Proekt nu a publicat fotografiile cu fiica lui Vladimir Putin

Site-ul de investigații nu a dorit să dezvăluie și chipul fiicei lui Vladimir Putin, care s-a născut în anul 2003. Motivele ar fi unele etice. Mai mult, fata a trăit, în ultimii ani, sub un alt nume cu care și-a făcut și un cont pe rețelele de socializare. Dar, după ce jurnaliștii au luat legătura cu mama sa, ea și-ar fi șters fotografiile.  Totodată, jurnaliștii au aflat că fata este crescută de un milionar discret din St. Petersburg.

Cine este mama Yelizavetei Vladimirovna Krivonogik

Mama Yelizavetei Vladimirovna Krivonogik  se numește Svetlana Krivonogikh și este proprietara unei companii care deține un pachet minoritar de acțiuni la banca Rossiya. Svetlana Krivonogikh  este o fostă menajeră. După anexarea Crimeei în anul 2014, banca a fost sacționată de țările din Occident, din cauza unor legături cu elitele politice rusești. Svetalana ar avea afaceri în valoare de  7,7 miliarde de ruble (aproximativ 102 milioane de dolari).

Femeia s-a iubit cu președintele Rusiei în anii 1990, când Putin încă nu era la putere. Ea lucra atunci ca menajeră și locuia într-un apartament comunal înainte să se mute„în cea mai de elită locuință pe care și-ar putea-o dori un rezident al St. Petersburg” mai afirmă jurnaliștii ruși. Doar că, relația nu a durat definitiv. ”Undeva către sfârșitul deceniului trecut”, cei doi au încheiat povestea de iubire, mai notează aceștia.

Ce spune purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov despre această descoperire

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului,Dmitri Peskov, a spus că a fost întrebat despre fiica președintelui Rusiei, Yelizaveta Vladimirovna Krivonogik , dar că nu știe nimic despre acest nume.

”Da, am fost întrebat despre acel nume, dar n-am auzit nimic niciodată și nu știu nimic”, a declarat acesta după publicarea investigației Proekt.

Mai mult, Peskov neagă cu vehemență existența fiicei sale, descoperite de site-ul de investigații. El susține că pentru prima oară a auzit de ea, de la jurnaliștii în cauză.

„Este prima dată când aud de o asemenea femeie și nu vă pot spune nimic despre asta”, a adăugat Peskov.

Vladimir Putin are două fete?

Canalele media internaționale l-ar mai fi întrebat, de-a lungul timpului, pe Vladimir Putin, care este divorțat din 2013, dacă este tatăl a două fete: endocrinologul Maria Vorontsova și Katerina Tikhonova, directoarea unui institut științific.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: