Redactia.ro
Home » Monden » Fotografiile pe care Irina Rimeș le-ar vrea șterse. Cum arăta artista la începutul carierei

Fotografiile pe care Irina Rimeș le-ar vrea șterse. Cum arăta artista la începutul carierei

GALERIE FOTO (7) Fotografiile pe care Irina Rimeș le-ar vrea șterse

Irina Rimes a reușit să devină una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste din România. Vedeta a crescut la țară și a muncit pe brânci pentru a-și îndeplini visele . Un colaborator al său a postat o imagine cu artista, de pe vremea când era o simplă puștoaică.

Fotografiile pe care Irina Rimeș le-ar vrea șterse. Cum arăta artista la începutul carierei

Irina Rimes, în vârstă de 29 de ani a reușit să își îndeplinească marele vis, și anume, acela de a deveni o mare artistă. Vedeta și-a păstrat inocența copilăriei, iar sub masca de fetiță se află o femeie puternică. Irina s-a născut în Republica Moldova, iar acolo cine își dorește să se dezvolte, trebuie să muncească din greu.

Chiar dacă a reușit pe plan profesional, artista niciodată nu s-a lăudat. Aceasta a venit în București în urmă cu câțiva ani, iar după un timp a semnat un contract cu o casă de discuri din Franța. El Radu, om de televiziune și de radio, a vorbit despre ascensiunea vedetei, într-un interviu.

Cum a debutat Irina Rimes

Conform omului de televiziune, Irina participa des la festivaluri și concursuri. Ulterior, artista a debutat cu melodia M-ai pierdut”, cu care a dat lovitura, aceasta intrând pe radio și la mai multe posturi de top. „Eu debutam atunci ca artist şi eram la un concert, prin nordul ţării, Irina cântase nişte coveruri, din câte ţin minte, aveam un demo şi i l-am arătat. Ţin minte, parcă a fost ieri, era piesa ei de debut, “M-ai pierdut”. Cu piesa aia ea a dat lovitura. Melodia a intrat pe radio, la mai multe posturi de top. Avea chiar de pe atunci un timbru al ei, specific”, a spus El Radu.

El Radu are talentul de a descoperi vedete. Tot el a descoperit-o pe Irina Rimesc, dar și pe Iuliana Beregoi, care acum este idolul copiilor. „Irina și Iuliana sunt foarte bune și sunt mândru că au ajuns acolo unde trebuie și că au succes„, a mai spus acesta. Originar din Republica Moldova, El Radu este redactor-prezentator de 12 ani, fiind cunoscut și pentru producțiile sale muzicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: