Redactia.ro
Home » Sport » Frank Lampard a fost dat afară! Motivul din spatele demiterii

Frank Lampard a fost dat afară! Motivul din spatele demiterii

Frank Lampard, Chelsea, Anglia

Oficial, Roman Abramovich și-a pierdut răbdarea, după rezultatele obținute de Chelsea în ultima perioadă. Așa că l-a înlocuit pe Frank Lampard. Motivul real al demiterii antrenorului ar fi însă altul.

Frank Lampard a fost adus la Chelsea în 2019 și lasă echipa pe locul 9 din Premier League. Roman Abramovich s-a înfuriat din cauza rezultatelor slabe din campionat, în ciuda investițiilor din vară. Londonezii au o singură victorie în ultimele cinci partide, 1-0 cu Fulham. Frank Lampard a adunat 84 de meciuri pe banca celor de la Chelsea. Antrenorul a calificat echipa în optimile de finală ale Champions League, unde o va întâlni pe Atletico Madrid. Fostul mare fotbalist are 44 de victorii, 15 remize și 25 de eșecuri pe banca londonezilor. Înainte de a ajunge la Chelsea, Lampard le-a mai antrenat pe Mainz, Borussia Dortmund și PSG.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chelsea FC (@chelseafc)

De ce a fost demis Frank Lampard

Roman Abramovich s-a înțeles rapid cu germanul Thomas Tuchel (47 de ani), care ar urma să aibă un contract valabil până în 2022. Acesta, tocmai a fost demis de la PSG. Potrivit presei din Marea Britanie se pare că Lampard a fost demis după discuțiile aprinse cu Marina Granovskaia, directorul lui Chelsea. Aceasta i-a reproșat lui antrenorului modul în care îl tratează pe portarul Kepa, susține Daily Mail. Lampard a fost nemulțumit în iarna lui 2020 de achizițiile făcute, așa că în această vară a cerut bani de transferuri, pentru că dorea un nou portar. Granovskaia nici nu a vrut să audă, după ce plătise pentru Kepa, 80 de milioane de euro. O dispută între cei doi ar fi fost și din cauza lui Antonio Rüdiger, pe care antrenorul nu-l mai dorea la echipă. În schimb a vrut să-i transfere pe James Tarkowski și Declan Rice, dar conducerea nu a aprobat. Jurnaliștii englezi susțin că Lampard începuse să aibă problem și cu vestiarul, jucătorii fiind nemulțumiți de atitudinea sa. Marina Granovskaia este supranumită ”Doamna de Fier”. Este considerată de mulți drept una dintre cele mai abile conducătoare din lumea fotbalului. În anul 2018, a fost pe locul 5 în topul celor mai puternice femei din lumea sportului, alcătuit de Forbes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: