Redactia.ro
Home » Sport » Olivier Giroud a semnat noul contract! Ce echipă a ales francezul

Olivier Giroud a semnat noul contract! Ce echipă a ales francezul

Olivier Giroud, Chelsea,

Olivier Giroud a semnat noul contract. Francezul a decis să rămână la Chelsea, chiar dacă a avut mai multe oferte. Atacantul a ajuns la clubul londonez în 2018.

Clubul din Londra a anunțat că a ajuns la un acord cu Olivier Giroud, care a semnat prelungirea înțelegerii pentru încă un sezon. Campionul mondial a primit mai multe oferte în ultima perioadă de la echipe din Serie A. Frank Lampard, antrenorul lui Chelsea a comentat subiectul pe pagina oficială a clubului.

“El are calități grozave de a ajuta echipa și pe teren și în afara lui, nu doar prin talentul lui ci și prin exemplul pe care îl dă în fiecare zi și experiența pe care o aduce în echipă. Sunt foarte încântat că va rămâne și în sezonul următor”, a spus tehnicianul.

Francezul în vârstă de 33 de ani s-a transferat la Chelsea în anul 2018.

“Sunt fericit că îmi voi continua aventura la Chelsea. Abia aştept să joc din nou. Mă bucur de competiţie alături de colegii mei”, a declarat francezul pe pagina oficială a clubului.

Atacantul a avut probleme cu Frank Lampard

Frank Lampard nu s-a bazat foarte mult pe atacantul francez. Acesta nu a fost folosit prea mult. În ultimele luni, poziția antrenorului s-a schimbat însă radical și i-a dat posibilitatea francezului să joace. Giroud a și marcat în ultimele partide pentru Chelsea. De când a ajuns la clubul londonez, campionul mondial a înscris 21 de goluri în 76 de partide.
Giroud a venit la Chelsea în 2018, iar Arsenal a încasat 17 milioane de euro în schimbul satacantului. Francezul a evoluat șase sezoane în tricoul “tunarilor”. Olivier Giroud a mai jucat pentru Grenoble, FC Istres, Tours și Montpellier. Din 2011 este component al naționalei Franței. În 2018 a fost titular în echipa care a câștigat Campionatul Mondial din Rusia.

Loading...