Redactia.ro
Home » Știri » Fratele Elenei Gheorghe rupe tăcerea! Ce spune despre relația cu Lidia Buble

Fratele Elenei Gheorghe rupe tăcerea! Ce spune despre relația cu Lidia Buble

Costin si Lidia

Fratele Elenei Gheorghe rupe tăcerea! Ce spune despre relația cu Lidia Buble. Deși fotografiile cu artista Lidia Buble și fotbalistul Costin Gheorghe circulă deja de câteva zile pe internet, cei doi încă nu sunt gata să își oficializeze relația și să arate lumii că ei doi sunt împreună. Mai mult mesajele subtile aruncate pe rețelele de socializare nu fac nimic altceva decât să demonstreze că o poveste de dragoste este înfiripată, dar că acum e pe modul protecție.

Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe și presupusul iubit al Lidiei Buble s-a simțit lezat de cel care a împrăștiat fotografia cu cei doi prin presa. ”Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau să comentez acest subiect”, a scris acesta pe Instagram.

Lidia Buble, mesaje de duh pe Instagram

Și Lidia Buble subliniază, cu ajutorul povețelor bătrânești, cât de importantă este protecția dragostei în viață, în cazul de față, relația cu fotbalistul Costin Gheorghe, pe care în momentul de față nu și-o asumă. „Păzește-ți inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieții”, a transmis Lidia pe Instastory.

Lidia Buble si Costin Gheorghe
Costin Gheorghe

Lidia si Costin Costin si Lidia

“Frumosul” de la Exatlon, divorțat de doi ani

Costin Gheorghe, fostul concurent Exatlon a trecut deja printr-o căsnicie, acesta divorțând de Adriana, însă fără a se afla motivele care au stat în spatele acestei despărțiți. În plus, Costin este și tată de fată, acesta dedicandu-și o bună parte din timp pentru Ema.

Deși fotografiile cu artista Lidia Buble și fotbalistul Costin Gheorghe circulă deja de câteva zile pe internet, cei doi încă nu sunt gata să își oficializeze relația și să arate lumii că ei doi sunt împreună. Mai mult mesajele subtile aruncate pe rețelele de socializare nu fac nimic altceva decât să demonstreze că o poveste de dragoste este înfiripată, dar că acum e pe modul protecție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: