Redactia.ro
Home » Monden » Fratele Lidiei Buble, condamnat la închisoare. Cum l-au prins oamenii legii

Fratele Lidiei Buble, condamnat la închisoare. Cum l-au prins oamenii legii

Fratele Lidiei Buble, condamnat la închisoare. Este vorba despre Beniamin, fratele mai mare al artistei, care după ce a fost prins la volan, deși avea permisul suspendat, judecătorii l-au condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare.

Fratele Lidiei Buble, condamnat la închisoare

Fratele Lidiei Buble, condamnat la închisoare. Beniamin, fratele mai mare al Lidiei Buble, a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare și o supraveghere de 2 ani, după ce polițiștii din Deva l-au prins la volanul mașinii, deși avea permisul de conducere suspendat, potrivit wowbiz.ro.

Beniamin este cunscut în Deva pentru participarea la adunările din biserica penticostală, alături de tatăl său, care este pastor. El a primit sentința judecătorească în anul 2019, atunci când se afla în autoturism alături de soția sa. Oamenii legii au constat că permisul acestuia era suspendat ca urmare a unei abateri din anul precedent, pe care Lidia Buble a constestat-o, dar a pierdut procesul.

În fața judecătorilor, Beniamin a recunoscut faptul că s-a urcat la volan cu permisul suspendat, faptă care i-a redus din pedeapsă, cu o treime, din cea anterioară. Totodată, judecătorii au observat că Beniamin are un cazier curat și nu s-a mai confruntat în trecut cu situații similare.

”Fapta săvârșită are o gravitate relativ redusă, având în vedere că inculpatul posedă cunoștințe necesare manipulării unui autoturism, astfel că nu a creat un risc semnificativ pentru siguranța participanților la trafic”,au arătat judecătorii.

Beniamin Buble, unul dintre cei zece frați ai Lidiei Buble

Diana, Corneliu, Elisei, Iosif, Lorena, Daniel, Daniela, Beniamin, Estera și Simion sunt cei zece frați ai Lidie Buble. Ei cântă la adunările bisericii penticostale, din Deva, unde tatăl lor este preot penticostal.

„Sunt foarte mandra de fratii mei! Sunt extrem de talentati si… adevarul este ca trei dintre ei sunt chiar mai talentati decat mine.Canta mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana si Lorena. Ei iau lectii de canto, dar canta si la instrumente muzicale. Lorena, cea mai mica este si cea mai talentata din familie. De intalnit, cu totii, ne intalnim cand apucam. Ultima data ne-am vazut la un botez sau binecuvantare, cum se spune la noi. Au lipsit doar o sora care locuieste in Spania si un frate care sta in Bucuresti si nu a putut veni.Imi vine sa plang cand ma gandesc la ei”, a declarat Lidia Buble pentru WOWbiz.ro, în urmă cu mai mulți ani.

Lidia Buble, exclusă din biserica penticostală

Lidia Buble a fost exclusă din biserica penticostală, în urma relației cu Răzvan Simion. Relia lor nu permite conviețuirea unei femei cu un bărbat fără a fi căsătoriți și, mai ales despărțirea.

”Nu am cunoscut-o niciodată personal pe Lidia Buble deşi îi ştiu foarte bine tatăl şi pe o parte a familiei sale. Prin 2014 coordonam actitvitatea bisericilor noastre din vestul ţării, aşa că am fost de mai multe ori şi prin Deva. Pe Lidia Buble o ştiu doar din ceea ce mai citesc din presă. Ce pot să vă spun e că în prezent Lidia Buble nu e membră a cultului nostru (…) Relațiile intime, înainte de căsătorie, nu sunt acceptate, iar ea a trăit în păcat cu Răzvan Simion, de la Antena 1, de care s-a și despărțit. Este oaia neagră a familiei”,”, a declarat MoiseArdelean pentru impact.ro, preşedintele Cultului Penticostal din România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: