Redactia.ro
Home » Sport » FRF a făcut lista scurtă! Cine sunt favoriții pentru postul de selecționer

FRF a făcut lista scurtă! Cine sunt favoriții pentru postul de selecționer

Sebastian Colțescu, FRF, Răzvan Burleanu,

FRF a făcut lista scurtă. În acest moment există cinci antrenori la care șefii federației se gândesc. Directorul Comisiei Tehnice de la FRF, Mihai Stoichiță spune că în niciun caz nu va fi ales un antrenor străin.

Mihai Stoichiță anunță că în două săptămâni Naționala României va avea un nou selecționer. Postul a rămas vacant după ce Cosmin Contra și-a dat demisia. Printre favoriții se află Dan Petrescu, Gheorghe Hagi și Mirel Rădoi.

”Vom înainta cinci nume președintelui. Orice antrenor poate să fie pe listă. Membrii Comisiei Tehnice vor face liste, iar cei care au cele mai multe voturi vor fi propuși domnului Burleanu. Sunt trei nume care strălucesc în fotbalul românesc, acesta este adevărul”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Ce salariu are antrenorul echipei naționale

Mihai Stoichiță a anunțat și suma pe care o va primi noul antrenor. Acesta este în jur de 500.000 de euro pe an, plus bonusuri. Directorul Comisiei Tehnice a mai dezvăluit la Digi Sport și cum a ajuns Cosmin Contra în fruntea naționalei. Inițial FRF i-a dorit pe Dan Petrescu sau Gheorghe Hagi, dar amândoi au refuzat. În aceste condiții, șefii FRF au decis să-l aleagă pe Contra. Obiectivul noului antrenor al naționalei este foarte clar.

”Viitorul antrenor va trebui să preia naționala și pentru următoarea competiție. Cel care merge la acest baraj într-un moment greu, să meargă mai departe și la Liga Națiunilor și în cazul îndeplinirii obiectivului să meargă mai departe și în preliminariile pentru Cupa Mondială. Următorul obiectiv este măcar menținerea în Grupa B la Liga Națiunilor”, a mai spus Mihai Stoichiță.

Citește și: Dinamo – Chekhovskie 34-23! Românii au câștigat Grupa D a Ligii Campionilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: