Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy și-a amenințat tatăl. Ce l-a avertizat pe Ioniță de la Clejani: ”După ce se termină tot…”

Fulgy și-a amenințat tatăl. Ce l-a avertizat pe Ioniță de la Clejani: ”După ce se termină tot…”

Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie de ultim moment în ceea ce-l privește pe Fulgy!

Fulgy întrece în continuare orice măsură deși este în arest la domiciliu. Tânărul în vârstă de 23 de ani a făcut public un mesaj cu tatăl lui, în care se vede că l-a amenințaț. Asta în condițiile în care Ioniță de la Clejani i-a precizat că-l va ajuta să treacă peste momentele grele prin care trece acum.

Fulgy și-a amenințat tatăl. Ce l-a avertizat pe Ioniță de la Clejani: ”După ce se termină tot…”

Fulgy l-a amenințat pe Ioniță de la Clejani, tatăl său, într-un mesaj. Tânărul a făcut publică o conversație cu părintele său, de pe WhatsApp în care se vede că i-a transmis că ”va plânge toată viața”.

”După ce se termină tot, să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile mai trăiești. O să auzi de mine și o să plângi toată viața ta”, l-a amenințat Fulgy pe Ioniță de la Clejani. Ulterior, acesta i-a spus că-l va ajuta să treacă cu bine peste obstacole și că familia va fi iar una reunită:

”Luni vine cineva care se ocupă de Adsens. O să te ajute să-ți recuperezi contul și celelalte date pe care tu le-ai introdus și nu ți le mai amintești. Fii cuminte și Doamne ajută! Va fi bine, sunt sigur că vom fi, din nou, cea mai puternică familie. Acest episod va trece!”, i-a scris Ioniță de la Clejani fiului său, scrie Viva.ro.

fulgy mesaj ionita

Fulgy l-a bătut pe tatăl său

Fulgy se pare că are și o atitudine agresivă față de tatăl său. După ce a fost externat de la Psihiatrie, Fulgy a mers la un restaurant cu tatăl lui, unde a pornit un live și-l filma pe Ioniță fără voia. Mai apoi au ajuns acasă și acolo se pare că Fulgy i-ar fi dat un pumn lui Ioniță de la Clejani. Artistul a alertat de îndată poliția.

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere.Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției.

Fulgy a lovit cu pumnul și un jurnalist

Și tot cu pumnul Fulgy a încercat să-și facă dreptate față de un jurnalist. Nu doar că l-a lovit pe jurnalist, dar i-a furat și telefonul mobil. Fapta nu a rămas nepedepsită, așa că Fulgy a fost iar arestat, dar la domiciliu. De acasă, fiul Clejanilor este revoltat că nu poate ieși să-și vadă iubita.

”E greșit ce fac, că vreau să am libertate? Ziceți, vă rog eu! Acum vedeți cine câștigă, adevărul sau minciuna. Am 23 de ani și merit libertate, nu sechestrat și șantajat. Pe domeniul public am voie să stau afară, nu e nevoie de niciun om care nu mă mai lasă afară”, a mai declarat mezinul Clejanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: