Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy spune că nu a fost internat la o clinică de reabilitare! Unde a fost, de fapt, fiul Clejanilor: ”Am meditat”

Fulgy spune că nu a fost internat la o clinică de reabilitare! Unde a fost, de fapt, fiul Clejanilor: ”Am meditat”

Fulgy

Fulgy s-a întors la vechea sa viață, iar după ce și-a facut debutul pe rețelele de socializare, fiul Clejanilor a oferit și primul interviu pentru un post TV. Se pare că tânărul neagă că ar fi fost internat la Spitalul Obregia. 

Fulgy spune că nu a fost internat la o clinică de reabilitare! Unde a fost, de fapt, fiul Clejanilor: ”Am meditat”

Nici bine nu s-a întors acasă, căci Fulgy face tot ceea ce își dorește, la fel ca și până acum. Cele două săptămâno petrecute la Spitalul Obregia nu l-au schimbat absolut deloc, iar asta poate pentru că nu a fost deloc internat, conform declarațiilor lui!

Imediat cum a prins gustul libertății, Fulgy a început să posteze pe rețelele de socializare și să apară din nou la TV. Într-un interviu oferit la ”Xtra Night Show”, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani neagă faptul că ar fi fost internat într-o clinică de reabilitare. Potrivit acestuia, el ar fi stat de fapt acasă să mediteze și să-și pună gândurile și viața în ordine. Nu ar mai fi suportat comentariile răutăcioase, la adresa lui, din mediul online.

”În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu substanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori. E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media (…) În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă, pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri, comentarii”, a spus Fulgy la XNS.

Ce a postat Fulgy imediat după ce a fost externat

Fulgy de la Clejani a fost mult timp în atenția presei după ce a fost prin conducând sub influența substanțelor interzise. După ce presa a început să scrie masiv despre acest lucru, acesta a început și un scandal de amploare cu Alex Velea și Antonia, dar și cu Nelson Mondialul. „Show-ul” nu s-a oprit aici fiindcă Fulgy a continuat să facă intrigi pe rețelele sociale și să șocheze cu aparițiile sale.

În urmă cu două săptămâni acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia, cu toate că s-a zvonit că ar fi în arest preventiv. Ieri, fiul Clejanilor a fost externat și nu a stat mult pe gânduri până să publice primul videoclip. Acesta apare într-o mașină și face o glumă spre amuzamentul fanilor.

”Fraților, am început și în mașină să am alarmă!”, a zis Fulgy de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: