Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy trece printr-un alt episod urât. Fiul Clejanilor consideră că este amenințat de Nelson Mondialu: „Mă simt neajutorat, îmi este frică”

Fulgy trece printr-un alt episod urât. Fiul Clejanilor consideră că este amenințat de Nelson Mondialu: „Mă simt neajutorat, îmi este frică”

GALERIE FOTO (2) Fulgy trece printr-un alt episod urât

Fulgy trece printr-un alt episod urât. După ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, Fulgy se confruntă cu o nouă problemă. Fiul Clejanilor susține că se teme pentru viața lui, după ce ar fi fost amenințat de Nelson Mondialu.

Fulgy trece printr-un alt episod urât. Fiul Clejanilor consideră că este amenințat de Nelson Mondialu: „Mă simt neajutorat, îmi este frică”

Fulgy trece printr-un alt episod urât. Fiul Vioricăin și a lui Ioniță de Clejani trece printr-o perioadă dificilă. După ce în urmă cu câteva zile a fost prins de autorități conducând sub influența substanțelor interzise, Fulgy se confruntă cu o altă problemă. Acesta a spus pe rețelele de socializare despre ceea ce se întâmplă în viața lui în ultima perioadă.

Recent, Fulgy a precizat Nelson Mondialu ar fi pus numeroase persoane să-l sune pentru a-l ameninința, motiv pentru care a cerut ajutorul autorităților, temându-se pentru viața sa. „Mă simt neajutorat, îmi este frică. Nelson a pus lume să mă sune și să mă bată. România, trezește-te! Sunt terorizat cu telefoanele de interlopul Nelson Mondialul.”, este mesajul pe care Fulgy l-a scris către Poliția Română și l-a postat pe Facebook.

Imediat după ce a postat acest mesaj către autoritățile, fiul Clejanilor s-a filmat în timp ce plângea și spunea că nu se simte bine. ” Uitați și voi cum mă simt astăzi de Ziua Copilului. Mulțumesc frumos tuturor oamenilor! Să vă dea Dumnezeu sănătate și să vă trăiască copiii!”, a spus Fulgy cu lacrimi în ochi.

Fulgy se teme pentru viata sa

La scurt timp, Fulgy a revenit pe InstaStory, cu o altă atitudine, dură, în timp ce îi transmitea lui Nelson Mondialu un mesaj. „Cine ești mă tu, ce-ai făcut tu în țara asta? Cine ești?Dacă erai șmecher auzeam de tine, dar eu n-am auzit de tine decât în râsuri, în bătăi de joc. (…) Cum știi tu chestii despre mine de la pripași, așa știu eu chestii despre tine de la șmecheri. Nu mai pune lume să mă sune, vino, mă, tu pe Dudești unde s-a inventat șmecheria. Vino cu mine la interval. „, a spus Fulgy în miez de noapte.

Fulgy l-a amenințat, în direct, pe Mihai Morar

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Fulgy l-a amenințat pe fostul prezentator de la Antena Stars, Mihai Morar. Tânărul a subliniat faptul că nu e afectat de glumele pe care omul de radio le face pe seama sa în matinalul pe care îl prezintă la postul de radio. Fulgy a spus că Morar nu are nicio valoare în fața lui. „Doamna moderator Roberta a fost la mine la emisiune la Moft TV şi am dat-o afară, să zicem, pentru că nu aveam nevoie de moderator. Doamna Roberta este cea care l-a învăţat pe Mihai Morar tot ce ştie. Din punctul meu de vedere, el cu Flick şi cu ăla gras (Răzvan Popescu, n. red.), care fac numai glume la radio, sunteţi zero pentru mine. Şi, Mihai Morar, cum te plimbi tu în parcul ăla, în Herăstrău, crede-mă că se plimbă şi cocalarii mei care abia aşteaptă să se ducă la puşcărie. Nu te ameninţ, dar nu-i frumos să râzi tu de mine care eu am master la pian, la muzică clasică„, spune Fulgy.

Tot în emisiunea lui Capatos, Fulgy a vorbit despre momentul în care a început să consume droguri. Artistul a spus că de vină pentru dependența sa ar fi fost fosta iubită.”Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am mai experiementat și eu să văd cum e”, a spus Fulgy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: