Redactia.ro
Home » Știri » Furtuna a făcut ravagii în București. Zeci de copaci au căzut

Furtuna a făcut ravagii în București. Zeci de copaci au căzut

GALERIE FOTO (5) Furtuna a făcut ravagii în București. Zeci de copaci au căzut

Administrația națională de meteorologie  a emis duminică o avertizare de cod portocaliu de furtună pentru București. În unele zone din Capitală furtuna a făcut ravagii.

Furtuna a făcut ravagii în București. Zeci de copaci au căzut

Duminică, în unele zone din București furtuna a făcut ravagii. Strada Maica Domnului din sectorul 2 a fost complet inundată, iar mașinile au circulat cu dificultate. În zilele de weekend în Capitală s-au înregistrat 36 de grade la umbră. Ieri meteorlogii au emis cod portocaliu de furtuni în Capitală.

La Piața Presei un copac s-a prăbușit peste un autobuz din cauza furtunii. Șapte persoane se aflau în interior, iar o persoană a fost rănită ușor în momentul când șoferul a frânat brusc.

Potrivit unei surse, un alt autobuz a ajuns la locul accidentului și a preluat pasagerii. De asemenea, pe Șoseua Kiseleff, în zona Muzeului Satului, mai mulți copaci au fost rupți, traficul fiind afectat.

Pe șoseaua Colentina, la intersecția cu strada Doamna Ghica, apa a ajuns pe 50-60 centimetri pe șosea, iar blocarea în spitalul Colentina a fost blocată.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov a intervenit pentru degajarea a 25 de copaci doborâți pentru vântul puternic pe carosabil. De asemenea, copacii au căzut pe șase autoturisme.

Vremea 26 August 2019

Vremea 26 August 2019 va fi deosebit de călduroasă și în săptămâna care urmează. în primele zile ale acestei săptămâni temperaturile vor atinge valori de până la 35 de grade Celsius. Cea mai ridicată temperatură se va înregistra în sudul țării. Aici mercurul din termometre va atinge valori de până la 36 de grade Celsius. Începând cu ziua de joi, temperaturile vor începe să scadă și se vor apropia de normalul termic pentru perioada în care ne aflăm. Temperaturile maxime se vor încadra luni între 32-34 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 27-28 de grade Celsius.

Și în capitală ziua de luni aduce temperaturi caniculare. Temperaturile maxime se vor încadra luni între 34-35 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 28-29 de grade Celsius

Vremea 26 August 2019 în Țară

Vremea va fi deosebit de călduroasă și în săptmâna care urmează. în primele zile ale acestei săptămâni temperaturile vor atinge valori de până la 35 de grade Celsius. Cea mai ridicată temperatură se va înregistra în sudul țării. Aici mercurul din termometre va atinge valori de până la 36 de grade Celsius. Începând cu ziua de joi, temperaturile vor începe să scadă și se vor apropia de normalul termic pentru perioada în care ne aflăm. Temperaturile maxime se vor încadra luni între 32-34 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 27-28 de grade Celsius

Citeste si:Ioan Măceșanu, mesaj tulburător pentru Gheorghe Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: