Redactia.ro
Home » Știri » Ioan Măceșanu, mesaj tulburător pentru Gheorghe Dincă

Ioan Măceșanu, mesaj tulburător pentru Gheorghe Dincă

Ioan Măceșanu, mesaj tulburător pentru Gheorghe Dincă

Ieri s-a împlinit o lună decând Alexandra Măceșanu a fost răpită. Ioan Măceșanu, tatăl fetei a avut un mesaj tulburător pentru Gheorghe Dincă, cel care a declarat că a ucis-o pe Alexandra. Ioan Măceșanu a declarat că nu crede că fiica lui este moartă și că el încă o așteaptă acasă.

Ioan Măceșanu spune că nu crede că Alexandra este moartă. Bărbatul încă își așteaptă fiica să vină acasă. Ioan Măceșanu, tatăl fetei a avut un mesaj tulburător pentru Gheorghe Dincă, cel care a declarat că a ucis-o pe Alexandra.

„A trecut o lună grea (…) Aşteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă. Noi credem că e în viaţă şi vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulţumim celor care se roagă pentru fiica noastră”, a spus Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei Măceşanu, la antena3.

Alexandra Măceşanu a apelat de trei ori numărul de urgență pentru a cere ajutor. Fata a declarat că a fost răpită și sechestrată. Cei de la poliție nu au reușit să se mobilizeze pentru a o salva pe Alexandra.

Perchezițiile la casa groazei vor continua și săptămâna aceasta. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că a fost solicitat un nou mandat.

Citește și: Pădurea Amazonului este distrusă de flăcări. Macron vorbește despre o criză internațională

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: