Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău, acuzat de soție că se droghează. Incredibil ce a făcut Claudia Pătrășcanu 

Gabi Bădălău, acuzat de soție că se droghează. Incredibil ce a făcut Claudia Pătrășcanu 

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a mutat pe Insta Story, unde cei doi fost soți își transmit mesaje foarte dure.

Aceștia se află în proces de divorț de trei ani, dar finalule foarte departe. Și asta pentru că Gabi și Claudia nu reușesc să ajungă la nicio înțelegere.

Schimb dur de mesaje pe Insta Story

Recente, în cei doi a mai avut loc un schimb acid de replici, tot în mediul virtual. Afaceristul a povestit că a mers acasă la Claudia Pătrășcanu pentru a-și lua copiii la el, așa cum a fost înțelegerea, doar că pe drum i s-a întâmplat ceva incredibil.

„Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea și conform hotărârii judecătorești. Ajung la ea la poartă, ies copiii, îmi sar în brațe de bucurie…”, a povestit afaceristul pe Insta Story.

Claudia Pătrășcanu ar fi început să îl filmeze pe ascuns și să îl acuze că se află sub influența substanțelor interzise de lege. Gabi Bădălău a spus că a evitat-o pe cântăreață, a luat copiii și a plecat.

Gabi Bădălău, testat pentru droguri

Numai că, în drum spre casă, a fost oprit de către oamenii legii, care l-ar fi informat că Claudia Pătrășcanu a fost cea care a făcut un apel la 112, spunând că tatăl a luat copiii cu forța și că a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan, potrivit spynews.ro.

Gabi Bădălău mai susține că a fost testat atât pentru alcool, cât și pentru consum de substanțe, iar ambele rezultate au fost negative.

„Prin tot ce face cu atâta ură, răutate și dușmănie afectează cei doi copii pe care îi avem împreună. Ce e foarte important și o să se vadă pe înregistrarea pentru care am făcut solicitare poliției române este cum cei doi copii sunt efectiv speriați, plângeau, spuneau tot felul de lucruri sensibile…”, a spus Gabi Bădălău pe Instagram.

Divorț după 4 ani de căsnicie

Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2015, iar în 2019 au ales să divorțeze cu scandal. Cei doi și-au adus acuzații grave unul altuia, în urma separării, mai ales că la mijloc se află și custodia celor doi copii pe care-i au împreună. Iar procesul este departe de a se încheia. Până ca instanța să se pronunțe, minorii au rămas în îngrijirea mamei. Tatăl lor se implică, însă, în creșterea acestora și nu pierde nici un eveniment important din viața lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: