Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu? „E iubirea vieții mele”

Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu? „E iubirea vieții mele”

GALERIE FOTO (6) Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu_

Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu? Se pare că afaceristul s-a convins că mama copiilor săi este cea mai importantă femeie din viața lui. După ce ar fi avut o relație cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău dă semne de împăcare cu fosta soție, Claudia Păstrășcanu. Ce spune artista despre acest lucru?

Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu? „E iubirea vieții mele”

Gabi Bădălău o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu? Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău părea să nu se mai termine, dar afaceristul a lăsat pe toată lumea mască. După ce și-au aruncat cuvinte dure în public, Gabi și-ar dori o împăcare cu mama copiilor săi. Conform Spynews.ro, surse din anturajul afaceristului ar fi declarat că Gabi Bădălău vrea să pună punct scandalului cu vedeta. Acesta ar fi discutat recent la telefon cu o apropiată de-a Claudiei Pătrășcanu și i-ar fi făcut dezvăluiri uluitoare. Mai mult, acesta ar fi vorbit și despre relația cu Bianca Drăgușanu, după ce respectiva persoană i-ar fi reproșat afaceristului că i-a permis Biancăi să o vorbească de rău pe artista. Astfel, într-un moment de slăbiciune, afaceristul i-ar fi spus că, de fapt, își dorește să se împace cu Claudia și nu să fie într-o relație cu Bianca Drăgușanu.: „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) am iubit-o și o s-o iubesc toată viața”, ar fi spus Gabi Bădălău.

De asemenea, fostul soț al Claudiei i-ar fi spus apropiatei artistei că mama copiilor lui ar fi dragostea vieții sale. „Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, i-ar fi spus Gabi Bădălău apropiatei Claudiei Pătrășcanu. Totodată, se pare că acesta ar fi mers să-și ia copiii de la Claudia, dar cei mici nu ar fi vrut să meargă. Există dovezi la Protecția Copilului conform cărora băieții nu-și doresc să-și petreacă timpul cu tatăl lor.

Ce spune Claudia Pătrășcanu

După ce Gabi Bădălău i-ar fi jurat iubire eternă, Claudia Pătrășcanu a reacționat. Recent, Claudia a postat pe pagina sa de Instagram mai multe filmări de la nunta sa cu Gabi Bădălău. În imagini se poate observa că artista filma videoclipul piesei ”Povestea noastră”, clip ce conținea mai multe momente de la nunta celor doi, semn că și ea ar mai avea sentimente pentru tatăl copiilor săi. Cu toate că a susținut în nenumărate rânduri că a fost trădată de Gabi, este posibil ca fosta membră a trupei Sexxy să mai aibă sentimente pentru acesta. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2016, după doi ani de relație.

Postarea Claudiei Patrascanu la scurt timp dupa declaratiile lui Gabi Badalau

La eveniment au fost invitați 300 de persoane, investind peste 70.000 euro în decorațiuni, haine, artificii, program artistic și meniu. Claudia și Gabi au împreună doi băieți minunați, dar anul trecut, vedeta nu a mai suportat și a anunțat pe rețelele de socalizare că a decis să se despartă de fiul politicianului Niculae Bădălău, după ce acesta ar fi înșelată în mai multe rânduri și ar fi dat-o afară din casă, împreună cu cei doi copii. Acesta a fost startul întregului scandal ce a urmat, aceștia adresându-și cuvinte dure în public. Rămâne de văzut dacă Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se vor împăca sau nu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: