Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a ajuns la medic. Ce i s-a întâmplat

Gabriela Cristea a ajuns la medic. Ce i s-a întâmplat

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a ajuns la medic. Fosta prezentatoare a fost nevoită să treacă din nou pragul cabinetului medical. Pentru a nu-i pune pe gânduri, ea le-a precizat fanilor despre ce este vorba.

Gabriela Cristea a ajuns la medic. Ce i s-a întâmplat

Gabriela Cristea a ajuns la medic. Vedeta este tot mai activă în mediul online, în ultima vreme și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. De curând, a fost nevoită să meargă la medic. Pentru a-și calma fanii că nu este vorba despre ceva grav, ea le-a mărturisit motivul pentru care s-a prezentat, iar la doctor.

Mai exact, Gabriela Cristea a mers la stomatolog, pentru a-și rezolva probleme de dentiție, deoarece vrea să-și pună aparat dentar.

„Dragilor, m-am întors la dentist. Mi-am mai făcut o curățare după trei luni și cred că se vede că zâmbetul meu arată impecabil, pentru că mă pregătesc să-mi pun aparat dentar și să-mi îndrept dinții, iar pentru asta înainte trebuie să rezolv toate problemele de dentiție pe care le am. Nu am simțit durerea”,  a spus Gabriela Cristea, pe Instagram.

Gabriela Cristea, decisă să slăbească

Fosta prezentatoare vrea să slăbească și drept urmare, și-a comandat câteva aparate de slăbit. Deja banda de alergat i-a sosit și, iar Gabriela Cristea a început să facă primii pași pe ea.

”După multe scuze, m-am lansat. De astăzi am început sportul. Nu o să alerg de la început, o iau treptat, iar în prima săptămână doar o să merg într-un ritm alert. Mi-am făcut tot confortul, mi-am pus și un film, curând vor mai veni și alte aparate”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

De când nu mai apare la televizor, în calitate de prezentator, Gabriela Cristea se ocupă de familie, de soțul ei Tavi Clonda și cele două fetițe ale lor. Ea este cea care stabilește orele de alimentație și de somn în casă.

”Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe. Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mama de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața”, a declarat Gabriela Cristea.

Image result for gabriela cristea si cele doua fetite

De altfel, luând-o drept exemplu pe Anca Serea, ea ar mai vrea să facă și alți copii.

”Chiar vreo doi copii aș mai fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina. Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a declarat Gabriela Cristea, într-un interviu.

Ea recuoaște, totodată, că nu este ușor să fii mamă și a avut momente când s-a simțit anxioasă.

”Am avut niște stări din-astea de anxietate, pot să le spun, în care nu mă regăseam. Pentru că nu mai ieșeam cu zilele, pentru că totul se învârtea între ce făceam în casă. Intervenise și o rutină din-asta. Te trezești dimineața, ai grijă de copii, te duci, speli, calci, faci de mâncare și o iei iar de la capăt. La un moment dat, capeți așa, un fel de blocaj. Am trecut singură peste. Te scuturi de trei ori și zici: Acum ce face?. Păi uite ce facem, o luăm de la capăt. Trebuie să-ți găsești scopul în viață”, a mai mărturisit Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: