Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, la spital cu fiica cea mare. Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea, la spital cu fiica cea mare. Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea și-a pus fanii pe gânduri. Aceasta a mers cu fiica sa cea mare la spital. Între timp, aceasta le-a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

Gabriela Cristea, la spital cu fiica cea mare

Gabriela Cristea a mers la spital cu fiica sa cea mare, Victoria. Fanii au fost îngrijorați când au aflat și și-au pus semne de întrebare. Pentru a nu genera panică, prezentatoarea le-a explicat acestora despre ce este vorba, informează Spynews.

Victoria are trei ani și, spune Gabriela Cristea, înțelege că trebuie să meargă la doctor regulat și nu doar atunci când apare o urgență.

„Copilul meu de 3 ani jumate a inteles ca e bine sa poarte masca si o poarta corect (aviz celor care se fac ca poarta masca si se mai si supara daca le atragi atentia). Copilul meu a inteles ca e bine sa mearga la medic doar ca sa vedem ca e totul asa cum trebuie, nu doar cand ne doare cate ceva (Slava Domnului, nu a prea fost nevoie)”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea și Victoria se află la stomatolog. Amândouă poartă mască de protecție.

Ei bine, nu este vorba despre ceva grav, ci despre un control de rutină la stomatolog,

„Totul tine de cum ii prezinti situatia si cat de confortabil il faci sa se simta in aceste situatii. Copiii inteleg, au nevoie doar de adulti responsabili care sa ii ghideze. Azi am facut un control stomatologic de rutina”, a mai adăugat Gabriela Cristea.

Victoria este fiica cea mare a lui Gabriela Cristea și a lui Tavi Clonda. Pe cea mică o cheamă Iris.

Gabriela Cristea, despre rolul de casnică

Gabriela Cristea plănuia anul acesta să se reîntoarcă în TV, dar a precizat că nu și-a găsit ceva care să i se potrivească. Acum se ocupă singură de treburile casnice, dar o mai ajută și soțul ei Tavi Clonda.

”Aveam pe cineva care ne ajută la curățenie, dar din păcate nu mai primim pe nimeni acum în casă, ținând cont de situația actuală și atunci noi ne ocupăm de tot ce înseamnă îngrijire, spălat, călcat, făcut curățenie, mâncare, avut grijă de fete. Practic, meseria de casnic sau casnică este cea mai grea din lume. Am încercat să ne împărțim cumva sarcinile. Eu mă ocup de partea de bucătărie, gătesc, spăl, calc și fac curățenie, mă ocup ca toate lucrurile să fie îngrijite. În schimb, Tavi se ocupă exclusiv de datul cu aspiratorul”, a declarat Gabriela Cristea pentru Click.ro.

Gabriela Cristea, totul despre familia ei și rolul de mamă. „Meseria de casnic sau casnică este cea mai grea din lume”

2020 a fost un an dificil și pentru Gabriela Cristea. Ea a învățat să se bucure de lucrurile mărunte.

„A fost un an controversat, cred că pentru toată lumea. A fost un an al schimbărilor, un an în care am învățat să mă bucur de lucruri mărunte și să îmi dau seama că aș face orice efort pentru familia mea. Adică niciun lucru nu ar fi un efort prea mare pentru familia mea. Și sunt fericită cu alegerile pe care le-am făcut în viață. Sunt mulțumită că am reușit să trec cu bine peste toate încercările din 2020”, a mai adăugat frumoasa vedetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: