Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despre divorț: „Ai împărtășit și bune, ai împărtășit și rele”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despre divorț: „Ai împărtășit și bune, ai împărtășit și rele”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au decis să vorbească despre divorț.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, au abordat recent un subiect delicat și adesea evitat: divorțul. Deși sunt cunoscuți pentru relația lor solidă și pentru faptul că formează o familie fericită împreună cu cele două fiice ale lor, cei doi nu au ezitat să discute deschis despre posibilitatea ca, la un moment dat, drumurile lor să se despartă.

Discuția deschisă despre divorț a cuplului

Gabriela Cristea, care a avut o experiență anterioară cu divorțul, a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare gândurile ei și ale soțului său despre această temă sensibilă. Într-un videoclip, vedeta a subliniat cât de imprevizibilă este viața și că nimeni nu poate ști cu certitudine ce îi rezervă viitorul. Gabriela a vorbit despre importanța de a accepta oamenii așa cum sunt, indiferent de trecutul lor, inclusiv când vine vorba de divorț.

„Dragilor, mă gândeam că de mult nu am abordat o temă serioasă și să ne dea bătăi de cap, de ce nu, până la urmă?! Aseară am început o dezbatere, în care am vorbit despre divorț și despre divorțați. Știți bine că eu am trecut printr-un divorț și să mă ferească Dumnezeu că nu vreau să mai trec prin altul. Știți cum este, viața este imprevizibilă și nu se știe ce ne aduce ziua de mâine.

Ideea e că femeia divorțată, ca și bărbatul divorțat, sunt priviți așa… parcă li se pune o patalama. Nu, nu este cazul să privim lucrurile așa, mă gândeam de ce nu putem să-i acceptăm pe oameni. Hai să vorbim puțin despre divorț!”, a spus Gabriela Cristea, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare.

Amintind de propriul divorț de Marcel Toader, Gabriela Cristea a reiterat cât de greu i-a fost să treacă prin acea perioadă. Ea a subliniat că, deși separarea legală poate părea simplă, aspectele emoționale și cele financiare pot fi extrem de complicate și dureroase. Vedeta a menționat că, dincolo de împărțirea bunurilor și de schimbul de acte, există „lucruri ascunse în suflet” care fac procesul și mai dificil.

Cei doi soți abordează tot felul de subiecte în mediul online

Prin discuția deschisă despre divorț, Gabriela Cristea și Tavi Clonda își propun să deschidă un dialog despre acceptare și înțelegere în societate. Ei doresc să îndemne publicul să privească dincolo de etichete și să recunoască că fiecare persoană are o poveste unică, iar evenimentele nefericite, cum ar fi un divorț, nu ar trebui să definească pe nimeni.

„Am mai vorbit și altă dată despre divorț și v-am spus că lucrurile n-au fost simple în cazul meu. Credeți-mă, chiar dacă ajung să meargă de mâna la tribunal sau la notar, tot sunt dificile lucrurile, pentru că ai împărtășit și bune, ai împărtășit și rele cu persoane respectivă și rămân tot felul de lucruri undeva acolo ascunse în suflet, căci nu mă refer la cele financiare sau la schimbatul de acte, acolo nici nu vreau să mă mai gândesc pentru că acolo sunt într-adevăr niște probleme destul de mari, când vine vorba de partaj, evident.”, a mai spus vedeta.

Abordarea sinceră și directă a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda pe tema divorțului arată maturitatea și realitatea cu care cuplul înfruntă viața. Chiar dacă sunt fericiți împreună acum, sunt conștienți că viitorul poate aduce orice. Prin împărtășirea acestor gânduri cu fanii lor, ei reușesc să arate că, indiferent de ceea ce aduce viitorul, important este să rămâi deschis, să înveți din experiențe și să continui să trăiești viața cu integritate și onestitate. Mesajul lor este unul de speranță și acceptare, subliniind că viața trebuie trăită în toată complexitatea ei, cu bune și cu rele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: