Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea trece prin clipe de coșmar. A fost internată de urgență la spital chiar la miezul nopții

Gabriela Cristea trece prin clipe de coșmar. A fost internată de urgență la spital chiar la miezul nopții

Gabriela Cristea a ajuns pe patul de spital.

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a fost internată de urgență după ce a experimentat o deteriorare semnificativă a stării sale de sănătate. Soția lui Tavi Clonda s-a confruntat cu simptome precum febră și dureri în tot corpul, care au necesitat asistență medicală imediată.

Premiera noului sezon al emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii” a avut loc pe 22 ianuarie, dar Gabriela Cristea nu a putut să prezinte emisiunea din cauza problemelor de sănătate. Locul ei a fost luat de Simona Gherghe, iar ulterior, Gabriela Cristea a dezvăluit fanilor prin ce momente dificile trece.

Starea de sănătate a Gabrielei Cristea este una precară

Vedeta a explicat că în dimineața zilei de luni, 22 ianuarie, s-a trezit cu o stare de rău severă, manifestată prin febră și dureri în tot corpul. Deși nu a furnizat detalii specifice cu privire la diagnosticul său, a menționat că a suspectat gripa sau chiar infecția cu virusul COVID-19, dar ambele au fost excluse după testări.

Gabriela Cristea a apreciat promptitudinea și profesionalismul personalului medical, subliniind că aceștia au fost extrem de drăguți și au contribuit la facilitarea trecerii ei prin această perioadă dificilă. Cu toate acestea, vedeta a precizat că va trebui să rămână la pat pentru o perioadă, luând un concediu medical de cinci zile.

Ce le-a transmis prezentatoarea TV fanilor săi

Într-o postare pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea le-a transmis fanilor că sănătatea ei este prioritară și a mulțumit pentru susținere. A subliniat importanța acordării de atenție stării de sănătate și a încurajat fanii să aibă grijă de ei înșiși.

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară… M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: