Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, anunț important pentru bucureșteni. De când intră în vigoare noua măsură

Gabriela Firea, anunț important pentru bucureșteni. De când intră în vigoare noua măsură

Gabriela Firea, despre autobuzele hibride

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a făcut un anunț important sâmbătă. Aceasta a declarat că a sosit o nouă tranșă de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 achiziționate de Primăria Capitalei.

Gabriela Firea, anunț important pentru bucureșteni. De când intră în vigoare noua măsură

Gabriela Firea i-a anunțat pe bucureșteni că a sosit a doua tranșă de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid. Toate cele 14 autobuze vor circula pe linia 123, care asigură legătura între Gara de Nord și zona Vitan. În prezent, autobuzele hibrid se află în circulație pe liniile 133,131,105 și 178.

Autobuzele ultramoderne sunt prevăzute cu funcţii special destinate persoanelor cu dizabilităţi, au instalaţie de climatizare, prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum şi un sistem informatic performant care permite furnizarea informaţiilor despre călătorie pasagerilor, în timp real. Autobuzele au o capacitate de până la 107 de pasageri, 27 aşezaţi şi 80 în picioare„, a spus fostul primar al Capitalei. Motorul autobuzele este Euro 6, cu emisii scăzute de noxe, acestea respectă normele de poluare fonică, valoarea nivelului sonor în mers fiind mai mică de 77dB(A)’.Mai mult, noile autobuze au o garanție Full Warranty, de opt ani și 480.000 km. Valoarea contractului este de 195.268.331 lei, fără TVA.

De unde provine Finanțarea?

Finanțarea celor 130 de autobuze hibride din București provine de la Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul Programului privind înbunătățirea calității aerului și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Firea a mai spus că în luna octombrie urmează să sosească un lot de 29 de autobuze, iar în luna noiembrie vor mai ajunge încă 11, finalizându-se livrarea celor 130 de autobuze hibride pe care fostul primar al Capitalei le-a achiziționat pentru bucureșteni. Autobuzele ultramoderne sunt formate cu funcții special destinate persoanelor cu dizabilități. având instalație de climatizare, prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile și un sistem informativ performant.

De astăzi, încă o linie de transport beneficiazā de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid! A sosit o nouă tranşā de…

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 10 octombrie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: