Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, despre schimbarea de look de după pierderea fotoliului de primar al Capitalei. Care este următorul pas

Gabriela Firea, despre schimbarea de look de după pierderea fotoliului de primar al Capitalei. Care este următorul pas

GALERIE FOTO (5) Gabriela Firea, despre schimbarea de look de după pierderea fotoliului de primar al Capitalei

Gabriela Firea a pierdut alegerilor locale din 27 septembrie. Bucureștenii și-au ales primarul general și consilierii locali, iar câștigătorul a fost nimeni altul decât Nicușor Dan. Surprinsă de rezultat, Firea a tot sperat ca acesta să se schimbe, dar nu a fost așa. Supărată că a pierdut probabil, Gabriela Firea a decis că este timpul pentru a face o schimbare fizică. Fostul primar al Capitalei a mers la salon și s-a tuns.

Gabriela Firea, despre schimbarea de look de după pierderea fotoliului de primar al Capitalei. Care este următorul pas

Se spune că femeile își schimbă brusc coafura în momentele în care trec prin situații dificle. Încărcate de griji, panică sau de sentimente pozitive, femeile dau fuga la saloanele de înfrumusețare pentru a-și schimba stilul. Se pare că același lucru l-a făcut și fostul primar general al Capitalei după ce a pierdut alegerile locale din 27 septembrie.

Aceasta s-a prezentat vineri la PSD unde a avut ședința cu o nouă coafură. Întrebată care a fost motivul schimbării, Gabriela Firea a motivat răzând.”Dumneavoastră, când vă schimbați lookul vă gândiți la pozele de parlamentare? M-am gândit, ca orice femeie care din cauza campaniei nu a mai reușit să ajungă la coafor, m-am gândit să fac o programare la coafor. Am ajuns, am coborât, am urcat în coafor, am rugat-o pe stilistă să îmi spună ce părere are. Mi-a spus că ar trebui să mă mai tund, că am părul ars. Am obținut un scor bun cu toate furturile lor la Primăria capitalei și Consiliul General. Prin urmare, voi deschide lista PSD de la Senatul României„, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea și-a schimbat look-ul

Gabriela Firea întotdeauna a avut apariții impecabile din punct de vedere vestimentar, fiind aranjată cu părul bine fixat, vopsit și stălucitor. Ei bine, după campania electorală, Firea s-a tuns mult mai scurt. Aceasta a trecut de la reporter,la prezentator Tv, la om politic, după care a devenit, Primarul General al Capitalei.

În trecut, Firea a fost și consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu, după care în perioada februarie-decembrie 1999, a fost purtător de cuvânt al Guvernului și Secretar de stat, al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: