Redactia.ro
Home » Știri » Imagini rare cu mama Gabrielei Firea! Soacra lui Pandele a dus o viață grea cu fostul soț

Imagini rare cu mama Gabrielei Firea! Soacra lui Pandele a dus o viață grea cu fostul soț

Pandele

Imagini rare au apărut zilele acestea pe internet. De ziua de naștere a mamei sale,  Gabriela Firea a publicat câteva fotografii în care apare alături de aceasta, soțul Florentin Pandele, și de copiii lor.

Cum arată soacra lui Pandele

Cu toate că rezultatul alegerilor locale a dezamăgit-o, Gabriela Firea și-a sărbătorit mama zilele acestea, care a împlinit 70 de ani. Fostul edil a publicat câteva imagini în care apare  cu un braț pe umerii mamei sale, așezată pe un scaun. Între cele două se pot observa câteva trăsături similare. Mama sa a primit un tort din partea familiei, dar și flori de la nepoți.

Cum arată soacra lui Pandele. Imagini rare cu Gabriela Firea și mama ei! Foto

”La mulți ani, mama! 70 de ani, 4 copii, 7 nepoți și 1 milion de îmbrățișări!! O viață ca un roman palpitant! Cea mai puternică persoană pe care o cunosc! Să te ocrotească toți îngerii! Ești născută la zi de mare sărbătoare: Acoperământul Maicii Domnului. Să fii binecuvântată”, a scris Gabriela Firea, pentru mama ei pe rețelele sociale, potrivit impact.ro

În imagini se vede și mesajul ce a fost scris pe tortul mamei Gabrielei Firea: ”La mulți ani, Bola!”.

Cum arată soacra lui Pandele. Imagini rare cu Gabriela Firea și mama ei! Foto

Soacra lui Pandele a dus o viață grea cu soțul

Viața soacrei lui Florentin Pandele a fost marcată de greutăți. De meserie vânzătoare, ea avea un soț violent și cu probleme cu alcoolul. Acest lucru a afectat-o și pe Gabriela Firea în copilărie, despre care ea a spus că a fost una cu neajunsuri. Din cauza violenței și a consumului de alcool de către tată, ea și-a convins mama să divorțeze, pe când avea doar 14 ani.

”Mama era vânzătoare și tata muncitor necalificat, pe șantier. Stăteam șase inși într-un apartament cu două camere. Mama și-ar fi dat și sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineață până seară, era extraordinar de harnică și de optimistă. Din fericire, i-a dat Dumnezeu sănătate, că altfel nu știu cum ar fi făcut față…“, a spus Gabriela, Firea într-un interviu acordat Revistei Tangou, în urmă cu zece ani.

Tatăl ei a murit la începutul acestui an.

”N-aș putea să am aceleași cuvinte de laudă pentru tata. Avea mari probleme cu băutură și, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată și pe la tot felul de uși să-i găsească din nou de lucru, după ce el își pierdea slujba.

La un moment dat nu mai avea unde să se ducă, pentru că-l știa toată lumea ca pe un cal breaz. Bea foarte mult și ne bătea și pe noi, copiii, și pe mama. Până la urmă am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorțeze. Aveam 14 ani. L-am lăsat singur în apartament și am plecat cu toții.

Ne-am mutat tot la două camere, dar într-un apartament complet gol, pentru că lucrurile rămăseseră la tată. Am luat-o de la zero. A fost îngrozitor de greu, dar măcar știam că putem dormi liniștiți, fără spaima de răcnete și bătaie, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a pierdut alegerile din acest an pentru Primăria Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: