Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat un băiețel. Fostul primar al Capitalei a avut o prezență elegantă

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat un băiețel. Fostul primar al Capitalei a avut o prezență elegantă

GALERIE FOTO (5) Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat un băiețel.

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat un băiețel. Fostul edil al Capitalei nu refuză când vine vorba de creștetinarea unui copil. Gabriela Firea și soțul ei au botezat weekend-ul trecut un băiețel, Adam-Gabriel. Cum s-a îmbrăcat fosta jurnalista?

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat un băiețel. Fostul primar al Capitalei a avut o prezență elegantă

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat un băiețel. Weeknd-ul trecut, Gabriela Firea și soțul său Florentin Pandele au botezat un copil. Chiar de ziua Maicii Domnului, cei doi au mai creștinat un băiețel, care îi poartă numele fostului edil al Capitalei, Adam-Gabriel. Gabriela Firea a atras toate privirile cu ținuta sa elegantă. Fostul primar al Bucureștiului a ales o rochie maxi argintie, asortată cu o pereche de sandale în aceeași nuanță. De cealaltă parte, soțul său a îmbrăcat un costum albastru, iar finuțul și părinții lui au optat pentru ținute în nuanțe de albastru. Gabriela Firea a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, nu înainte de a face o postare și în onoarea Maicii Domnului. Se știe că fosta jurnalistă este o creștină practicantă și o mare apărătoare a valorilor creștin ortodoxe.

Gabriela Firea nu refuză niciodată să fie nașă atunci când este vorba despre creștinarea unui copil. Aceasta este și nașa fiicei Alessandrei Stoicescu. În 2019, prezentatoarea de știri și-a creștinat fiica, iar Gabriela și Florentina Pandele au fost părinții spirituali ai micuței.„Botez Sara Maria Francesca! Îi dorim din suflet o viață lungă și fericită! Să fie bucuria zilnică a parinților ei minunați: Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu. Să fie binecuvântată”, a scris Gabi Firea în mediul online.

Gabriela Firea are o familie mare și frumoasă

Gabriela Firea este una dintre cele mai controversate prezențe feminine de pe scena politică din România. Acesta și-a început mai întâi cariera în presă, la scurt timp după Revoluție, iar în timp a devenit una dintre cele mai apreciate jurnaliste din țară. În urmă cu câțiva ani a decis să intre în lumea politică, devenind membră PSD, iar la scurt timp, la vârsta de 27 de ani a primit funcția de purtător de cuvânt al Guvernului României.

De asemenea, acesta a ocupat două mandate de senator și în anul 2016 a devenit primul primar femeie al Capitalei. În prezent, ocupă funcția de prim-vice președinte al PSD. Pe lângă cariera sa, Gabriela Firea s-a dedicat trup și suflet familiei sale. Politiciana se află la cea de-a doua căsnicie, alături de Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, cu care s-a căsăătorit în septembrie 2010, la aproape un an de la decesul primului ei soț, Răsvan Firea. Din prima căsnicie are un fiu, Tudor Ștefan, de 25 de ani, iar din cel de-al doilea mariaj, Firea mai are doi băieți, David Petru, de 8 ani și Zian-Mihail, de 5 ani. Fostul primar al Capitalei a fost mereu alături de copiii ei, care sunt cele mai de preț comori ale sale, dincolo de toate realizările și succesele sale profesionale.

Răsvan Firea a încetat din viață în urmă cu 11 ani, la vârsta de 54 de ani. Acesta a făcut atac cerebral, la spitalul Fundeni, iar cu patru luni înainte de marea tragedie, fostul soț al Gabrielei suferise un transplant de rinichi la Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: